Cestni motor TEM Čatež

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Kolk je sploh cena takih stekarjev?

Pri meni je 65€ z ddv+alter popust. PM, če rabiš.

Dones vprašal...zdaj so 50 €
grims-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Ja, brez DDV. Oz. dokaži da ga dobiš z DDV in računom za 50€ pa ti ga dam še ceneje.
tongue-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Ja, brez DDV. Oz. dokaži da ga dobiš z DDV in računom za 50€ pa ti ga dam še ceneje.
tongue-1.gif

jst govorim za fiksno ceno in ga v stvari lahk dobim pod 50 € URADNO
grims-1.gif

(jih ne prodajam da ne bo slučajno kakega navala
ne-ne-1.gif
)

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.125
113
Citat:
Uporabnik maurice pravi:To razumem, ampak po moje nesmisel, če ima samo eden njihov zaposleni minimalno plačo.
Naj raje vlagajo v zaposlene
smile-1.gif
Še en, ki ne razume krutega kapitalizma in realnega sektorja. Podjetje je naredilo nekaj za prepoznavnost in reklamo (verjetno celo zelo poceni reklamo). Žal je to treba delati, če želiš imeti vsaj neke možnosti, da bo sploh še kdo imel plačo.
Ni to javni sektor, kjer se pač za plače vzame, pa če denar je ali ga ni.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.

Žal sem prepozno opazil temo, ampak kdor je bil na sejmu DOM, ga je lahko videl in se tudi gor usedel, nisi se smel pa odpeljat na en krog
grin1.gif

p.s.: mogoče bo naslednja verzija touch tipk dejansko "touch", zaenkrat je pa notri mikrotipka in nekaj logike, kar naredi efekt dimerja bistveno lepši, kot dobri stari potenciometri
smile-1.gif

lp
Peter

GREGOR92

Zelenc'
14. apr 2014
2
0
1
zivjo..mislim vgraditi TEM-ove stikala in me zanima kaksne izkušnje imate kaj z njimi, ali priporočate katerega drugega proizvajalca

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Baje ma Akrapovic dobra stikala, pa tudi o Ducattijevih sem ze veliko dobrega slisal?

evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik GREGOR92 pravi:
zivjo..mislim vgraditi TEM-ove stikala in me zanima kaksne izkušnje imate kaj z njimi, ali priporočate katerega drugega proizvajalca
Za ta denar, kot se prodajajo, so verjetno še najboljša izbira.