Čestitke ob dnevu republike!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vedno to Avstrijo privlečete ven.

Ja, Slovencem in drugim je bilo krasno pod Habsburgi.

Mogoče zato, ker se je imenovala temnica narodov.

Še Tito se je nerad spominjal časov, ko je bil A-O vojak.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tito je bil car, samo delo je opravil površno, zato bomo imeli v nedeljo problem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ta pot je ena izmed teh. tko da baz of. seri kje drugje. se ne mešam v vaše drekalske teme. odgovora pa še vedno ne, samo vprašanja. a to s eučite od ivana vsi.

btw
tele telfonske pa metkarske metode prihrani za zgodbice vnukom. sej jih boš nekoč imel.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.197
1.983
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
aja, in kaj mi boš naredil, če ne neham "srati"?
Boš uporabil Titovo metodo - roke povezane s telefonsko žico na hrbtu in metek v tilnik (ali kramp)?

Če hočeš slaviti maršala, imaš dovolj romarskih poti, kjer me zagotovo ne boš srečal - uživaj v miru.

Je ta Titova metoda avtorsko zaščitena?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vedno to Avstrijo privlečete ven.

Ja, Slovencem in drugim je bilo krasno pod Habsburgi.

Mogoče zato, ker se je imenovala temnica narodov.

Še Tito se je nerad spominjal časov, ko je bil A-O vojak.
evil.gif

Temnica narodov
hysterical-1.gif
- ja, res je bil to za komunistične idoktrinirance pravi izraz. Drugače pa nikoli nisem slišal, da bi se Tito za svojo izborazbo zahvaljeval Francu Jožefu...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Boš uporabil Titovo metodo - roke povezane s telefonsko žico na hrbtu in metek v tilnik (ali kramp)?

Če hočeš slaviti maršala, imaš dovolj romarskih poti, kjer me zagotovo ne boš srečal - uživaj v miru.

Ne. Gre za patent kominterne - enake sledi so v vseh komunističnih sistemih, Katynski gozd...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Ne. Gre za patent kominterne - enake sledi so v vseh komunističnih sistemih, Katynski gozd...

Ampak ne date pa si dopovedat, da so komunisti vsaj na hitro pospravili nasprotnike. Napram zaveznikom.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tito je bil car, samo delo je opravil površno, zato bomo imeli v nedeljo problem.
Pol ducata žena, več ducatov ljubic, pol ducata rezidenc, ducat avtomobilov, osebni vlak, osebno jahto... in podložnike v lakoti in pomanjkanju!
Ja zares je bil Car z veliko začetnico.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ta pot je ena izmed teh. tko da baz of. seri kje drugje. se ne mešam v vaše drekalske teme. odgovora pa še vedno ne, samo vprašanja. a to s eučite od ivana vsi.

btw
tele telfonske pa metkarske metode prihrani za zgodbice vnukom. sej jih boš nekoč imel.

Zakaj bi moral stran? A je to forum morda tvoja zasebna zadeva?
Sploh pa ne vem s čim sem ti stopil na žulj? A sem v prvem prispevku povedal kaj, kar morda ni res? Pa ne, da dvomiš v mit o psu Luxu, ki je Titu rešil življenje?

Aja, še "rezultat" 2. sv. vojne na tleh bivše Jugoslavije. Mrtvih nemških vojakov: 54.000 - mrtvih Jugoslovanov 1.500.000

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pol ducata žena, več ducatov ljubic, pol ducata rezidenc, ducat avtomobilov, osebni vlak, osebno jahto... in podložnike v lakoti in pomanjkanju!

podložnike v lakoti

kje smo danes?
informacijsko siti. drgač pa uživamo v jebanju. sam je sranje k ne jebemo dobrih baba, ampak kreteni jebejo nas

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa dej pakiraj ze v to avstrijo. spadas itak v podpovrecneza, ki mu se v komunizmo ni supel, kaj sele v teh casih. ajde. a ti kupim karto?

Zakaj pa ne "ufiladelfuju"? A boš organiziral kakšen miting resnice, pa bodo Slovenci priskrbeli "i vodu i struju i sendviæe"?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

btw

Zakaj bi moral stran? A je to forum morda tvoja zasebna zadeva?
Sploh pa ne vem s čim sem ti stopil na žulj? A sem v prvem prispevku povedal kaj, kar morda ni res? Pa ne, da dvomiš v mit o psu Luxu, ki je Titu rešil življenje?

Aja, še "rezultat" 2. sv. vojne na tleh bivše Jugoslavije. Mrtvih nemških vojakov: 54.000 - mrtvih Jugoslovanov 1.500.000

in kok mrvih slovencev. na izdajalski strani in zaradi izdajalcev..90%

in ja, poberi se iz te teme, če si off topic. odpri novo, se tam srečava.
forum ni moja last. pa tudi če bi bil. ne podim te iz naslova lastništva, samo tvoji ubogi zatirani duši želim pomagat.

še vedno nisi odgovoril

koliko krede si vzel v jugi, koliko let druzbenih stanovanj, koliko dopustov v firminih bungalovih

13. jul 2011
2.677
626
113
Nostalgija je bolezen tistih, ki se niso sposobni spoprijeti s sedanjostjo in se usmeriti v prihodnost.
Tudi če je komu bilo lepo, tega že davno ni več. Pa pa.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa dej pakiraj ze v to avstrijo. spadas itak v podpovrecneza, ki mu se v komunizmo ni supel, kaj sele v teh casih. ajde. a ti kupim karto?

Zakaj pa ne "ufiladelfuju"? A boš organiziral kakšen miting resnice, pa bodo Slovenci priskrbeli "i vodu i struju i sendviæe"?

jaz se trudim odgovoriti na vprašanja, ki se mi psotavijo

mitinga resnice ni treba organizirat. ure resnice prihajo. enim je ze odbila, enim se bo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

podložnike v lakoti

kje smo danes?
informacijsko siti. drgač pa uživamo v jebanju. sam je sranje k ne jebemo dobrih baba, ampak kreteni jebejo nas

Mi je vse jasno. Z jedino imata spet sliko brez tona, pa si že nekaj časa na suhem. Zdrkaj se v realnem življenju, ne na forumu.