Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
če izključim obvoznico, dvomim da boš imel na notranji strani povprečno višjo od 15 kmhvključno s postanki pred semaforji seveda).
Preveril sedajle vzhodni konec. Niti zaloška še ni videla pluga.
Saj se da lepo peljat, samo kaj ko večin pelje med 20 in 40.
S precej starimi zimskimi gumami sem od semaforja štartal kot bi imel nitro in quatro s šperami(vsi ostajali daleč za menoj). (pa nimam nič od tega, samo stare, slabe zimske gume).
Skratka ljudje vozijo kot po jajcih.
Taka lepa zima, jaz pa v bajti in ucit se. Ze doolgo ni bilo take zime. Pa ne mislim samo v autu, tud kak dalsi sprehod po okolici sede. Prides domov, enga kratkega, enga kuhanga, lopato in gas okol bajte. Kako lustno sosedo ablajas, s sosedom kakega spijes. Vas mestne sploh ne razumem zakaj ne delate tega. Pa se parking bi mel spucan. Yebemu in izpit. No pa sem se mal zjokal.
No pri prejšnjem sneženju so se štirje komunalci s tovornjaki vozili en za drugim žez fužine, (ko ni bilo praktično nikjer nobenega snega), danes se je pa šele ravnokar (15+ cm) peljal nekdo s trakotorjem. Kje imajo sedaj tiste tovornjake?
Pločnike so z bobcatom in ttrakotrjemže opoldne plužili (glavne, na stranskih je še prvi sneg)
Če bi cele fužine na enkrat z lopatam spustu na ceste, garantiram, da bi blo vse očiščeno v 10 (desetih) minutah s parkirišči in pločniki vred in to v nulo
Samo kje toliko lopat dobiti. To je sedaj vprašanje.(vojske in civilna jih nimata več)
Sicer pa ravnokar dva kamiona en za drugim (najprej je moral iti očitno s trakorjem pred njima?) najprej v eno stran sedaj pa še nazaj
Od 5 do 8 sem se vozil po Ljubljani pa nisem videl nič spluženega razen kar je bilo zvoženega. Aja pred parlamentom je bilo ob 19h 5 tovornjakov, 3 s plugi in dva navadna + bager ki je sneg nakladal. TYo je vse od cestarjev kar sem danes opazil na cesti
Sem se po objavi tega posta precej vozil po Lj.(po 19-uri).
Nič spluženega, razen del Jarške, del obvoznice. Ceste, kot so Tržaška, Dolenjska, Masarikova (ali kako že), Šmartinska, Cesta na Brdo,...pa zimsko spanje.
Ded, uživej dokler je zima. Dej si malce duška! Sicer ne na prometnih cestah, vendar, jaz sem si v Zeleni Jami dal malce duška. Je šlo povprek, da je še ženska uživala. Ta puhast sneg je amerika za 'drift'
Eh, pusiji.
Jaz sem danes po Dunajski pošrek prečkal križišče pri AMZS, prva, ročna, gas in sem se potem odpeljal nazaj proti centru.
Fleš ni blicnu (ipak je bla še zelena
Citat: Uporabnik franci pravi:
Ded, uživej dokler je zima. Dej si malce duška! Sicer ne na prometnih cestah, vendar, jaz sem si v Zeleni Jami dal malce duška. Je šlo povprek, da je še ženska uživala. Ta puhast sneg je amerika za 'drift'
Ja dokler te policaj ne zadrifta za par 100€. Ne boš verjel za kaj vse te lahko kaznujejo pri " driftanju" kjub temu da si na parkirišču ali prazni cesti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.