Ceste po Ljubljani

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Ali v Ljubljani sploh gre sneg? Nobenega jambranja ni tu po forumu...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ceste suhe in zasnežene
evil.gif
jaz grem zdaj po mojo na šiht, pa se bom malo pozabaval

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
A se ne upa sama domov peljat?
wink-1.gif

če izključim obvoznico, dvomim da boš imel na notranji strani povprečno višjo od 15 kmhvključno s postanki pred semaforji seveda).
Preveril sedajle vzhodni konec. Niti zaloška še ni videla pluga.
Saj se da lepo peljat, samo kaj ko večin pelje med 20 in 40.
S precej starimi zimskimi gumami sem od semaforja štartal kot bi imel nitro in quatro s šperami(vsi ostajali daleč za menoj). (pa nimam nič od tega, samo stare, slabe zimske gume).
Skratka ljudje vozijo kot po jajcih.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Taka lepa zima, jaz pa v bajti in ucit se. Ze doolgo ni bilo take zime. Pa ne mislim samo v autu, tud kak dalsi sprehod po okolici sede. Prides domov, enga kratkega, enga kuhanga, lopato in gas okol bajte. Kako lustno sosedo ablajas, s sosedom kakega spijes. Vas mestne sploh ne razumem zakaj ne delate tega. Pa se parking bi mel spucan. Yebemu in izpit. No pa sem se mal zjokal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
No pri prejšnjem sneženju so se štirje komunalci s tovornjaki vozili en za drugim žez fužine, (ko ni bilo praktično nikjer nobenega snega), danes se je pa šele ravnokar (15+ cm) peljal nekdo s trakotorjem. Kje imajo sedaj tiste tovornjake?
Pločnike so z bobcatom in ttrakotrjemže opoldne plužili (glavne, na stranskih je še prvi sneg)

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Če bi cele fužine na enkrat z lopatam spustu na ceste, garantiram, da bi blo vse očiščeno v 10 (desetih) minutah s parkirišči in pločniki vred in to v nulo
grims-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Se strinjam

Samo kje toliko lopat dobiti. To je sedaj vprašanje.(vojske in civilna jih nimata več)
Sicer pa ravnokar dva kamiona en za drugim (najprej je moral iti očitno s trakorjem pred njima?) najprej v eno stran sedaj pa še nazaj

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Od 5 do 8 sem se vozil po Ljubljani pa nisem videl nič spluženega razen kar je bilo zvoženega. Aja pred parlamentom je bilo ob 19h 5 tovornjakov, 3 s plugi in dva navadna + bager ki je sneg nakladal. TYo je vse od cestarjev kar sem danes opazil na cesti

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Sem se po objavi tega posta precej vozil po Lj.(po 19-uri).
Nič spluženega, razen del Jarške, del obvoznice. Ceste, kot so Tržaška, Dolenjska, Masarikova (ali kako že), Šmartinska, Cesta na Brdo,...pa zimsko spanje.
jezen.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ded, uživej dokler je zima. Dej si malce duška! Sicer ne na prometnih cestah, vendar, jaz sem si v Zeleni Jami dal malce duška. Je šlo povprek, da je še ženska uživala. Ta puhast sneg je amerika za 'drift'
grin1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Vse lepo on prav, dokler se iznenada ne pojavi kibla izza vogala in hop Cefizelj
smile-1.gif
... Merkajte se. Jaz grem jutri v službo kar z meæko od LPP-ja, bmk.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Eh, pusiji.
Jaz sem danes po Dunajski pošrek prečkal križišče pri AMZS, prva, ročna, gas in sem se potem odpeljal nazaj proti centru.
Fleš ni blicnu (ipak je bla še zelena
grin1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Ded, uživej dokler je zima. Dej si malce duška! Sicer ne na prometnih cestah, vendar, jaz sem si v Zeleni Jami dal malce duška. Je šlo povprek, da je še ženska uživala. Ta puhast sneg je amerika za 'drift'
grin1.gif

Ja dokler te policaj ne zadrifta za par 100€. Ne boš verjel za kaj vse te lahko kaznujejo pri " driftanju" kjub temu da si na parkirišču ali prazni cesti.