Cesa je v Sloveniji premalo?

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
povrsno, da.

Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
ja poznamo to,

tukajle sem ti prvic napisal da poznamo. povrsno si pa prebral spodnji citat.

Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
manjka Adidas trgovina, s kompletno kolekcijo seveda.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
no, včasih je Adidas zastopala firma iz Dobove, a temu ni več tako, če so jim vzeli franšizo, so jim upravičeno... zdej Adidas menda zastopa Prva Liga, ampak svoje mega štacune menda nimajo, vem edino za trgovino v Brežiškem Intermarketu, a nimajo 100% samo Adidasa, pa še cene so višje kot v Hervisu.... Zaključek: Adidas najbolje zastopa Hervis... če bi imeli še kakšno bolj pošteno razprodajo Adidasa kdaj pa kdaj, bi bilo pa sploh svetovno...
zmaga.gif

firma v dobovi je bila AFP oz. je še vedno, vendar se zdej imenujejo prva liga (link do poslovalnic imaš malo višje). ja včasih so bli res oni glavni za slovenijo.

ne vem v katerih trgovinah hervis in prva liga si ti bil, ker tist kar ima hervis od adidasa je ena žalost. če ima 100enakih mikic za mene ne pomeni dobra ponudba. tut prva liga ima slabo ponudbo, vendar boljšo kot hervis. se pa ponudba med v trgovinam prva liga razlikuje, sem ravno ta vikend opazil ko sem bil v brežicah in v dobovi.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Hervis v City Parku Lj precej dostojno zastopa Adidas, nimajo "vsega" (to naj bi imel le pooblaščen zastopnik), a imajo zadnje modele, izbrane z okusom (ne pa kakor nekateri, ki nabavijo le nekaj kosov in še te čisto mimo vsakega dobrega okusa)... Poleg tega imajo dostikrat akcije (npr. zdej) ko dobiš prav fajn original Adidas cunje, pač ne vem kako izbirčen ne moreš bit, a se mi zdi, da imajo še zdej ok moške majice, od ženskega pa žal bolj malo.... šmrk
smirk-1.gif

kar se obutve tiče ima taisti hervis zdej razprodajo, med drugim tudi Adidasa... Cene. v Dobovi so bile vedno najvišje cene Adidasa, ne vem ali zarad hrvatov al kaj, Intermarket pa tudi ni najcenejši, sem v Hervisu dobila cenejšo trenirko kot v Intermarketu (isti model)... AFP/ Prva Liga, whatever, nekdo drug bi moral prevzet franšizo... bi bil že cajt... te ne znajo tržit... Pis.
smirk-1.gif

edit: u, tale Cosmic Shock bo pa za it pogledat...
cheer.gif

edit 2: no, i rest my case v primeru komentiranja o ponudbi Prve lige ( ženska obutev )
bonk.gif

( primerjava )

Nazadnje urejeno: