Cesa je v Sloveniji premalo?

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
V parih temah sem ze zasledil, da v Sloveniji manjka Adidas trgovina. Zanima me, za katere stvari se vam zdi, da jih je v sloveniji premalo oz. jih sploh ni, pa bi morale bit. Po kaj hodite v tujino? V mislih imam predvsem materialne stvari, ni pa nujno. Morda dobi kdo celo kaksno poslovno idejo.

jaz se strinjam da manjka Adidas trgovina, s kompletno kolekcijo seveda.

Morda Prada, Paul&shark, fred perry ?

ps. upam da se bo debata razvila v pravo smer. Prosim da se vzdrzite komentarjev v stilu ''to jje bols od tega'', ''lacoste je cefursko'' itd.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
v resnici mi ne manjka nič
smile-1.gif

ampak- če bi se dalo viktorijas sikret dobit pa tudi ne bi bilo slabo

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
V parih temah sem ze zasledil, da v Sloveniji manjka Adidas trgovina. Zanima me, za katere stvari se vam zdi, da jih je v sloveniji premalo oz. jih sploh ni, pa bi morale bit. Po kaj hodite v tujino? V mislih imam predvsem materialne stvari, ni pa nujno. Morda dobi kdo celo kaksno poslovno idejo.

jaz se strinjam da manjka Adidas trgovina, s kompletno kolekcijo seveda.

Morda Prada, Paul&shark, fred perry ?

ps. upam da se bo debata razvila v pravo smer. Prosim da se vzdrzite komentarjev v stilu ''to jje bols od tega'', ''lacoste je cefursko'' itd.

Fred Perryja je v Emporiumu kar dost.

Prada je za slovenski standard predraga in ni realno, da bi s ekdaj odprla trgovina pri nas.Še v Grazu je bolj za vzorec tega.

P& S bi bil pa super, ja.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
Po kaj hodite v tujino?
npr. Adidas ima v Gradzu več izbire in druge modele, ki ponavadi pridejo v slovenijo v parih mesecih.
V Avstriji ali Sovaški kupljen Heineken ima boljši okus.Pomoje druga točilnica.

Drugače pa mislim da imamo v sloveniji kar veliko le vsak trgovec hoče zaslužit 50% pri artiklu, pogajanje o popustih.. ja samo če kupiš xyz število artiklov.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
To pravi tudi moja žena. Žal pa jih ni nikjer v evropi, tako da... moram probat enkrat naročit v avstrijo na pošto ležeče. Bo verjetno bistveno cenej kot če naročam sem in plačam carino in DDV.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Citat:
Po kaj hodite v tujino?
npr. Adidas ima v Gradzu več izbire in druge modele, ki ponavadi pridejo v slovenijo v parih mesecih.
V Avstriji ali Sovaški kupljen Heineken ima boljši okus.Pomoje druga točilnica.

v sloveniji kupljen je ponavadi točen nekje na hrvaškem.. kot tudi stella, in še nekaj znamk, ki je drugače celo dobro pivo..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v slo imamo adidas trgovino in celo 3:) samo založene so bolj slabo oz nimajo nekih posebnih izdelkov. primer: sam sem že nosil adidas porsche, ko pri nas še vedel niso za njih da sploh obstajajo. no čez ene 2-3 mesce so jih tut sami dobil vendar na začetku bolj osovne modele.
vsekakor več adidas izdelkov bi jst meu:)

tut ostali textil in obutev se mi zdi, da je bolj pri nekih osnovnih modelih.

pa kake tehnične eksotične robe tut manjka.

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
kje so 3 adidas trgovine?

ok. 1 na Trubarjevi z sportno opremo, pa se to bolj tko-tko. v mislih sem imel predvsem adidas za prosti cas.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Meni je pa zdaj ratalo čisto ok, da se Adidasa za prosti čas pri nas ne dobi (npr. Missy's Respect), vsaj nimamo vsi istih cunj. Je itak veliko stvari na e-bay-u, tako, da že tam naročim.
Tudi jaz bi rada tukaj videla VS.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
na trubarjevi ni tista sportna, ampak malo naprej cosmic shock, kateri so tudi uradni zastopnik za se par balkanskih drzav. imajo pa bolj malo adidas stvari, pa se cist prevec over-priced so. manjka prov adidas original stacuna, kot je recimo na dunaju.
pa kak foot locker nebi bil slab..
pa kaksen fancy salon z oblikovalskimi izdelki..

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Zaprli so zato, ker so prodajal kr neki. Na splošno se mi zdi, da se v slo. prodaja roba, ki v tujini ne gre v promet. Če kakšen model ne gre, ga pri nas prodajajo. Hudih stvari pa nikjer.
stupid-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
V parih temah sem ze zasledil, da v Sloveniji manjka Adidas trgovina.

ooooo
zmaga.gif
jaz tudi čakam na kak Adidas superstore, a ga bom morala najbrž kam v A ali D it obiskat, če ga bom hotla videt... Adidas rulz.
no, včasih je Adidas zastopala firma iz Dobove, a temu ni več tako, če so jim vzeli franšizo, so jim upravičeno... zdej Adidas menda zastopa Prva Liga, ampak svoje mega štacune menda nimajo, vem edino za trgovino v Brežiškem Intermarketu, a nimajo 100% samo Adidasa, pa še cene so višje kot v Hervisu.... Zaključek: Adidas najbolje zastopa Hervis... če bi imeli še kakšno bolj pošteno razprodajo Adidasa kdaj pa kdaj, bi bilo pa sploh svetovno...
zmaga.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Sicer OT ampak vseeno: pameti in pa, da nekomu privoščiš, če je nekaj dosegel.
Evo ti biznis case 100% garantiran dobiček. Samo izvedba je malce težavnejša.
grin1.gif

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
ja poznamo to, a si ti povrsno prebral morda?

Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
v slo imamo adidas trgovino in celo 3:) samo založene so bolj slabo oz nimajo nekih posebnih izdelkov. primer: sam sem že nosil adidas porsche, ko pri nas še vedel niso za njih da sploh obstajajo. no čez ene 2-3 mesce so jih tut sami dobil vendar na začetku bolj osovne modele.
vsekakor več adidas izdelkov bi jst meu:)

se zdej nevem kje imamo v slo 3 oz. celo 4 adidas trgovine? hervis/humanic/intersport niso adidas trgovine.

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
povrsno? napisal si tista sportna na trubarjevi, ampak cosmic shock je dalec od sportne trgovine. tista sportna je 100m pred cosmicom..
lahko pa mi citiras, kjer si napisal, da poznas cosmic shock, jaz namrec ne najdem.