Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Katero verstvo je pa zate glavno? Lej, v obrazložitvi je vse napisano, o čemu se lahko razpravlja..če pa bi rad filozofiral, pa odpri drugo temo, če se čutiš sposobnega razglabljati in filozofirati o verstvih sveta, glavnih in manj glavnih.
Če kaj vem, si naredil tečaj za policista, za FF pa ne bi vedel, tako mimogrede.
Naj te tecaji, ki sem jih (ali pa ne) naredil ne skrbijo. Ti si predlagal da bi debatirali o cerkvi, nato si napisal da bi se prvo osredotocil na katolisko, nato pa se to zadevo oznacil za sekto.
Zdej sta pa dve opciji, da ne ves kaj je sekta (oz ma ta beseda zate nek drug pomen) ali pa da imas rkc za sekto nekega drugega verstva. In me zanima katerega. Sej ne rabis bit zajedljiv ce si se zmotil/zatipkal.
P.S. pa ne it v smeri tecajev, ker za vzdrzevalca tud ne rabis bit atomski fizik ali npr teolog (k te ze lih verstva tko vznemirjajo).
P.S.2 pa se ne bi oglasil ce ne bi s to sekto ze v prvem postu teme mimo zaoral
Ok, vsak ima pač svoje mnenje o temu, kaj ta tema zahteva in o temu tudi tebe ne mislim prepričevati, ker imam občutek, da si nekako že apriori proti mojim sestavkom, sicer iz meni neznanih razlogov..mogoče zato, ker sem rahlo našpičen proti tvoji rahli oholosti na forumu?..zato omemba "tečaja"..
PS-ja, tudi za "vzdrževalca" je treba narediti "tečaj", posebej takrat, če se "zadnje šolanje ne sklada z vzdrževanjem", karkoli že to pomeni, ampak je mogoæe tangiralo v bolj recimo temu FF vode..