Čepki za ušesa, naušniki..noiz-killaz

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.616
113
Niso problematični samo sosedje ...

Citat:
Datum prijave pobude : 28.12.2010 8:10:51

Naslov pobude : Petelin

Vsebina pobude : Stanovalci Lipahove ulice slišimo v bližnjem sosdstvu petelina(e) že od 3 zjutraj naprej. Zanima nas ali je sploh dovoljeno imeti peteline in kaj lahko naredimo da se lahko naspimo brez da vsako jutro 4 ure poslušamo pev petelinov. Hvala!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
hysterical-1.gif

pa zvonovi pa psi pa kaj vse ne gre ljudem na kuratz
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Jaz sem 60 metrov od zvonika od plečnikove cerkve v šiški živel, nisem niti vedu da zvonijo sploh.
hysterical-1.gif

Potem sem pa po TV-ju vidu, da se sosedi pritožujejo.

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sem se poglobil, ker spim kot zajc, pa veliko nocnih in zjutraj nimam miru..

Mislim, da sva celo soseda, oz. sva bila, ker pravis, da si v bloku? A ti jih pustim kje, ker 600 parov ne bom porabil se nekaj casa?
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem šel gornjemu sosedu rečt za mir (in to v soboto zvečer), ker je renovacije izvajal med 19 in 7, ne pa kot je po hišnem redu.

Čisto lepo razložil, brez kakršnih koli groženj, no, zdaj razbija podnevi. Drugače sem relativno toleranten človek, kakšna žurka me ne spravi iz tira. Budilko imam pa čisto obično ubijalsko, ne pa te pesmice z radia in mobitel cingljanja pa take neumnosti.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ja bla sva skor soseda, dokler nisem sel med mescane zbrane

kak parcek za pokusino bi mi res prav prisel

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz sem šel gornjemu sosedu rečt za mir (in to v soboto zvečer), ker je renovacije izvajal med 19 in 7, ne pa kot je po hišnem redu.

Čisto lepo razložil, brez kakršnih koli groženj, no, zdaj razbija podnevi. Drugače sem relativno toleranten človek, kakšna žurka me ne spravi iz tira. Budilko imam pa čisto obično ubijalsko, ne pa te pesmice z radia in mobitel cingljanja pa take neumnosti.

a nis ti v bajti, levičar?
confused-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.446
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Soseda, ki mi je enkrat v soboto ob 17:00 prišla težit, da poslušam preveč naglas film, je 1 mesec vsak vikend soboto in nedeljo od 7:00 zjutraj remontirala kopalnico. Za povrh so še izklopili vodo v celem bloku enkrat ob 8:00 zjutraj na delovni dan - za debelo uro.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Soseda, ki mi je enkrat v soboto ob 17:00 prišla težit, da poslušam preveč naglas film, je 1 mesec vsak vikend soboto in nedeljo od 7:00 zjutraj remontirala kopalnico. Za povrh so še izklopili vodo v celem bloku enkrat ob 8:00 zjutraj na delovni dan - za debelo uro.

pa si ji to tud povedal pa da ma sam da je tih k prvič k bo preglasno prdnila sam kličeš policijo?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.420
1.272
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Niso problematični samo sosedje ...

Citat:
Datum prijave pobude : 28.12.2010 8:10:51

Naslov pobude : Petelin

Vsebina pobude : Stanovalci Lipahove ulice slišimo v bližnjem sosdstvu petelina(e) že od 3 zjutraj naprej. Zanima nas ali je sploh dovoljeno imeti peteline in kaj lahko naredimo da se lahko naspimo brez da vsako jutro 4 ure poslušamo pev petelinov. Hvala!

Kje si to našel? Ker jaz, priznam, ne slišim nobenih petelinov (vem pa kateri staroselec jih ima) ... Daj link, pliz, da vidim, komu gre tako na k...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a nis ti v bajti, levičar?
confused-1.gif
Levičar? Ravno ene toliko kot desničar pa rasist pa kaj še.

V bajti sem bil, zdaj sem pa samo toliko, ko grem na nekajurni obisk k tastarim. Drugače sem pa zdaj navadna blokovska žaba.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Od rednega spanja z ušesnimi čepki zadnje pol leta opažam:
- srbenje v šusesu zaradi ušesnega masla (prej me ni nikoli nič srbelo)
- pokanje v čeljustnem sklepu (pri premikanju levo-desno).

Kolko ima to veze s čepki, ne vem, ni pa naravno vsakodnevno spanje s polnimi ušesi, to pa zagotovo. Jaz bi bil bolj vesel, če jih ne bi rabil uporabljati, ampak imam cimra, ki si privošči sredi noči telefonske pogovore ali filme, zato jih moram uporabljati.
smirk-1.gif