Gospa prej na teveliziji nas je posvarila pred takimi kot si ti.Pa saj ne rabimo pazit, če zdravemu človeku ta virus ni baš nekaj no....zapomnite si to
Gospa prej na teveliziji nas je posvarila pred takimi kot si ti.Pa saj ne rabimo pazit, če zdravemu človeku ta virus ni baš nekaj no....zapomnite si to
V bistvu od vseh ljudi na NIJZ in vladi samo Jelko in jaz vema, kakšno je dejansko stanje. Ostali bluzijo z napačnimi podatki.A si ti pri Zdravku PR služba?
Dobavljeni, razdeljeni, uporabljeni, tuti-fruti. Ravnokar na Radiu City, da je cepljenih že skoraj 6% prebivalstva ali 100.000.
Kaj ne znajo preprosto napisat: cepljih je 55.000 od tega 43.000 z dvema dozama; na zalogi še XYZ odmerkov cepiv. Mimogrede če se tako mudi s precepljenostjo zakaj je 1/4 cepiva na zalogi?
Bomo dali predlog za titulo vaxxer.V bistvu od vseh ljudi na NIJZ in vladi samo Jelko in jaz vema, kakšno je dejansko stanje. Ostali bluzijo z napačnimi podatki.
Trenutno 10.000 doz čaka še na drugo vbrizganje (so že razdeljene) in bomo imeli 54.000 cepljenih z obema dozama. Pa včeraj so dobili 17.000 novih doz. Torej imamo skupno 27.000 doz, ki so na voljo, ampak še niso uporabljene.
Mimogrede, od teh 55.000, ki je dobilo eno dozo, jih 1000 ne bo dobilo druge doze (zaradi smrti, stranskih učinkov, in ostalih razlogov).
Gospa prej na teveliziji nas je posvarila pred takimi kot si ti.
Se pravi vse "nenormalne", bolne se pa lahko kar prepusti, kar bo pa bo?Tudi v času sezonske gripe naleti pač nekdo, ki je genetsko "nesrečen" in ga vrže to.
ampak bottom line, vsak normalni, zdrav, ne bo imel potrebe po hospitalizaciji zaradi kovida.
Se pravi vse "nenormalne", bolne se pa lahko kar prepusti, kar bo pa bo?
Glede na to, da jih polovica umre izven intenzive, se vprašaš koliko je covid imel tukaj dejansko vloge? Ali pa zgolj polovici nudijo storitve, ker se morajo odločati komu pomagati komu pa ne?a onih 1000 v bolnici so pa fejkali?
ampak bottom line, vsak normalni, zdrav, ne bo imel potrebe po hospitalizaciji zaradi kovida.
Jaz pa sem. Iz DSO-jev pozitivne, brez simptomov, zdrave in fit starostnike selijo v negovalno bolnico. Negovalne bolnice so tudi predvsem temu namenjene, da ljudje prebolijo covid izven dso-jev in se s tem prepreči še večje širjenje okužb.To je absolutno res. Nisem še slišal, da bi hospitalizirali normalne, zdrave ljudi. Niti zaradi Covida.
Definitivno. V telesu imaš tudi na milijone drugih virusov, bakterij, bacilov, ... Dokler telo to obvladuje, si zdrav. Zakaj bi nekdo zdaj zaradi covid virusa bil označen kar za bolanega?Se pravi, če prav razumem, če si pozitiven na Covid (brez simptomov) si zdrav?
Pa kje spiš, da te ne ukradejo no.....?