Covid-19 Cepiva

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.490
3.589
113
:aplauz:Vsekakor deluje

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.448
9.736
113
EU
Koliko cirkusa so zganjali, obtoževanja, groženj...izsiljevanja.
Naš zborovodja dvakrat cepljen, je drugič dobil korono (hebalo vas takšno cepivo). Pa smo bili mi neodgovorni, ker se nismo cepili in smo jih ogrožali.
Korona je mimo in smo prebrodili brez cepljenja in brez strupa v telesu, katerega vi imate za vedno.
Kako se vam ljubi še sploh pisati o tej temi.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.490
3.589
113
Je pa ful zanimivo, kako so Alter znanstveniki varno in učinkovito zdaj tiho kot riti, ko prihajajo podatki proizvajalca na plano. Poskrili so se v luknje, z izgovorom, da ne bodo brcali mrtvega konja. :valjamse: :valjamse:

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Robert in jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.522
113
Mal prej si se debelo zlagal, ker si se maskiral in pridno testiral, če se ne bi, lepo mimo varnostnika klele dol ne bi prišel..........

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.490
3.589
113
Če mene misliš, potem zlagaš meglo v kocke. Maskiral se nisem, prav tako se nisem testiral. Ok, 1x za k zobarju.

19. jul 2007
2.888
1.612
113
Osramotili ste se in vam je težko priznat. Po več kot 600 straneh prepričevanja v svoj prav ste čudežno obmolknili. Včasih molk pove več kot komentar. V bistvu vas je AndY1 vse pošolal v samem štartu. :aplauz:

Limali ste neke blodnje (kot ponavadi): KO LAŽEJO IN SO UJETI, SE PONOVNO ZLAŽEJO TER POVEDO ŠE VEČ (domengorenseklaw)

Ko človek postavi konkretno vprašanje, je pa vse tiho.

Še zadnji, zelo konkreten primer:
prof. dr. Bojana Beović: Molekularna biologija nudi še precej več, nudi trajno spreminjanje človekovih genov, ki jih bodo v spremenjeni obliki podedovale naslednje generacije.
nemenabijat: A lahko tej ženski nekdo pove, da na alterju pravijo, da mrna ne doseže genov.

Pri genski terapiji se ne uporablja mRNA, zaradi enostavnega dejstva, ki je, da mRNA ne doseže genov. Tako, da za tvojo veleumno trditev lahko človek samo naredi :bonk: :bonk: :bonk: :bonk:.

Limanja :bonk:se pa človek tudi naveliča.
Zato tvoje trditve ni nihče komentiral. Ne iz razloga, ker bi razorožil vse kontraargumente, ampak ker je taka bedarija, da si niti ne zasluži komentarja.

Če bi se pa rad kaj naučil, na wikipediji preberi teme: Gene therapy, Viral vector, Retrovirus

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero