Dobil sem rezultat testa na protitelesa po tretjem odmerku. Imam jih 11299. Torej lahko s pljuvanjem pobijem vse viruse v okolici 2 metra.
Bo pa dobro pripravljen če pride spet Wuhan sev nazaj.Se ne bi s tem hvalil, en kup pomembnih surovin v tvojem telesu je šlo za tvorjenje teh protitelesi, ki bodo sedaj ko pride nov sev isto koristna kot alfa na odstavnem pasu avtoceste!
Koliko odmerkov, kdaj, katero ?Dobil sem rezultat testa na protitelesa po tretjem odmerku. Imam jih 11299. Torej lahko s pljuvanjem pobijem vse viruse v okolici 2 metra.
Trije odmerki Pfizerja, zadnji pred 14 dnevi. Pa še prebolel sem po novem letu.Koliko odmerkov, kdaj, katero ?
Kakšne pomembne surovine sem pa potrošil.? Saj sem po vsakem cepljenju pojedel burek. Pa upam, da sem s tem pomembno povečal tudi količino T-celic, ki so dobre proti vsem virusom. Saj sem že napisal, da so mi po cepljenju izginili dve bradavici, ki so tudi virus.Se ne bi s tem hvalil, en kup pomembnih surovin v tvojem telesu je šlo za tvorjenje teh protitelesi, ki bodo sedaj ko pride nov sev isto koristna kot alfa na odstavnem pasu avtoceste!
Jasno, 3x cepljeni najbolj širite virus.Torej lahko s pljuvanjem pobijem vse viruse v okolici 2 metra.
Bi pričakoval, da boš priložil kake grafe za celo obdobje epidemije, ki bodo potrdili tvoje besede.Jasno, 3x cepljeni najbolj širite virus.
....... Saj sem že napisal, da so mi po cepljenju izginili dve bradavici, ki so tudi virus.
Sem mislim bolj v hecu, ne zamerit!Kakšne pomembne surovine sem pa potrošil.? Saj sem po vsakem cepljenju pojedel burek. Pa upam, da sem s tem pomembno povečal tudi količino T-celic, ki so dobre proti vsem virusom. Saj sem že napisal, da so mi po cepljenju izginili dve bradavici, ki so tudi virus.
Sicer tega ne more dokazati v tem primeru...Tale je pa močna. Lahko nekako dokažeš ?
Seveda ne. Je pa čudno, da so po nekaj letih izginile ravno 14 dni po cepljenju. Saj si imel podoben primer, ko si izpeljeval neke korelacije.Tale je pa močna. Lahko nekako dokažeš ?
Pa ALKOHOL ne pozabt!!!Sem mislim bolj v hecu, ne zamerit!
Če smo resni ... bistveni del za tvorjenje protiteles so vitamini, minerali, beljakovine in predvsem aminokisline.
Ja itak. Se že dve leti šopam s C in D vitaminom, pa tudi mesa ne gledam postrani.Sem mislim bolj v hecu, ne zamerit!
Če smo resni ... bistveni del za tvorjenje protiteles so vitamini, minerali, beljakovine in predvsem aminokisline.
Pri meni ima zanemarljiv učinek.Pa ALKOHOL ne pozabt!!!
Pa okužiš tudi In ste zmagali.Dobil sem rezultat testa na protitelesa po tretjem odmerku. Imam jih 11299. Torej lahko s pljuvanjem pobijem vse viruse v okolici 2 metra.
to je jasno, kr poglej grafe, vec kot je cepljenih vec je okuzenihBi pričakoval, da boš priložil kake grafe za celo obdobje epidemije, ki bodo potrdili tvoje besede.
To lahko pobiješ samo Wuhanca, posodobljene verzije pa ne.Dobil sem rezultat testa na protitelesa po tretjem odmerku. Imam jih 11299. Torej lahko s pljuvanjem pobijem vse viruse v okolici 2 metra.