Strah pred virus je sam pri državnih lenuharjih ...če pa Pbutec pravi da covid je samo v državnih firmah
Po drugi strani imamo ogromno ljudi, ki pravijo da korone ni ali pa da je navaden prehlad.Če ni cepljenje nič takega, potem najbrž ni ovir, da se država zaveže, da se cepiš na njeno odgovornost, ter da država odškodninsko odgovarja za morebitne zaplete zaradi cepljenja ??????
Problem je, ker se ta izguba ne povrne 100%.Vsi, ki jih jaz poznam, niso imeli pretiranih težav. Največji problem je izguba voha in okusa.
"Težava" Covid-19 je, da ti v eni hali z recimo 30 zaposlenimi en pozitiven zradira proizvodnjo v parih dneh...
"Pametnjakoviči" so bili bolj pametni kot ti, zato niso prišli.Po drugi strani imamo ogromno ljudi, ki pravijo da korone ni ali pa da je navaden prehlad.
Ko sem jo imel sam, sem pametnjakoviče (po)vabil k meni domov na kufe. Veš kaj? Nobenga ni bilo.
butlNe me...
A ti si tudi en od tistih *****, ki otrok nočejo cepit proti otroškim boleznim?
Daj no, zbudi se in ne seri...
Sramota... Upam, da se ne cepiš...
Bolj pametni v kakšnem smislu?"Pametnjakoviči" so bili bolj pametni kot ti, zato niso prišli.
V kakšni fazi pa si ti zdaj? Kdo ti karkoli vsiljuje? Ti groziš da če se ne nekdo ne bo cepil ... Rabiš zaščito čimvečje množice, ki bo morala biti cepljena tako kot ti? Po prinipu če moram jaz boš mpa ti tudi? Mislim da ti noben ne verjame da ti gre za "najdražje". Po kozlanju tukaj že ne...Halo, pa ti si ravno tako sedaj povedal, da si "anticepilec"...
Saj ni problema, ne se cepit. Uživaj, če boš lahko...
Ne pa napadat ostalih, ki smo se/se bodo cepli... Ker nas imaš za kaj? Idiote? Bebce? Privžence antikristu?...
TI vsiljuješ, ne mi...
Ne vem, če se je (kje) zgodilo, vem pa, da se vsaj pri nas tega zelo bojimo.
In ne gre se za karanteno, gre se za to, da določen % korone ne preboleva ravno v "gripa mode" ampak se preprosto nesposobni za delo. In zaradi zelo hitrega širjenja lahko imaš v hipu celo proizvodnjo kužno, od tega nezanemarljiv % delovno nesposobnih.
Pa ti še vedno te nebuloze o kihanju in rahlem glavobolu ponavljaš? Izguba vonja in okusa je še najmanjši problem.Pa še to je verjetno zradiralo zaradi tega, ker so pač dobili obvezne karantene, potem pa so doma malo kihali in jih je glava bolela in je bilo to to.
Če ne bi bilo karantene pa bi pač delali, tako kot vsako leto z gripo.
Pa še ena pomembna razlika je.
Cepivo ima nikakve posledice v primerjavi s covidom.
Treseš se pred cepivom, a pri prebolevanju imaš 100+X več šans za kratkoročne in dolgoročne težave.
Pa ti še vedno te nebuloze o kihanju in rahlem glavobolu ponavljaš? Izguba vonja in okusa je še najmanjši problem.
Nekateri delodajalci že sedaj zahtevajo določena cepljenja. Pravice v prisilno cepljenje seveda nimajo, te pa lahko zaradi tega odpikajo, saj si tako nekje neuporaben za svoje delovne naloge. Probaj brez potrdila o cepljenju proti rumeni mrzlici potovati po državah v centralni Afriki.Naenkrat bo delodajalec imel pravico te vprasat ce si cepljen, recimo zensk pa se ne sme, ce mislijo imet otroke v kratkem ali pa kaksne veroizpovedi je kdo?
Kako gladko eni prodate svobodo in osnovne pravice...
Verjetno je jasno kam to vodi? Zdaj kovid, drugo leto prehlad, potem vec ne bos smel prdet in bos moral bit cepljen proti slabemu zadahu.
Potem, ne vem zakaj eni silijo otroke v šolo in vrtec, brez da so prej cepljeni proti covid? To bi jaz čisto na koncu dovolil, mogoče skupaj z odpiranjem diskotek, ko bo korona izkoreninjena. Kaj rabi danes otrok več od branja in pisanja?Pa ti še vedno te nebuloze o kihanju in rahlem glavobolu ponavljaš? Izguba vonja in okusa je še najmanjši problem.