Čakaj, a ni problem samo obremenjenost bolnišnic, ker se zdaj pač preplavljene z 80+ letniki? Ali bo jeseni tudi problem, ker bodo ljudje doma prebolevali kovid in zato šli na bolniške?
Se opravičujem, ampak - a tebi še vedno ni jasno, da jeseni niti "prdnit" ne boš smel, če nisi cepljen?
Kaj šele služba in ostalo...
A je to smiselno ali ne, ni stvar debate.
Službo pa mi bo pogojeval kdo? Delodajalec? Potem adijo.
Ni problema, ti kar trmari, upiraj se do zadnjega.Ravno to je stvar debate, a se bomo pustili da nas odzadaj, ali pa bomo rekli ne.
Ravno to je stvar debate, a se bomo pustili da nas odzadaj, ali pa bomo rekli ne.
Kaj takega bi lahko bilo samo v javnem sektorju. Gospodarstvo se večinoma poserje na cepivo in covid.OK, mu boš pač reku adijo...
In iskal/takoj našel novo službo, kjer te bodo vprašali, ali si cepljen...
In boš, trmast, iskal in iskal, pa našel - Kaj?
Razmisli, ne bit trmast...
OK, mu boš pač reku adijo...
In iskal/takoj našel novo službo, kjer te bodo vprašali, ali si cepljen...
In boš, trmast, iskal in iskal, pa našel - Kaj?
Razmisli, ne bit trmast...
Kaj takega bi lahko bilo samo v javnem sektorju. Gospodarstvo se večinoma poserje na cepivo in covid.
Naenkrat bo delodajalec imel pravico te vprasat ce si cepljen, recimo zensk pa se ne sme, ce mislijo imet otroke v kratkem ali pa kaksne veroizpovedi je kdo?
Kako gladko eni prodate svobodo in osnovne pravice...
Verjetno je jasno kam to vodi? Zdaj kovid, drugo leto prehlad, potem vec ne bos smel prdet in bos moral bit cepljen proti slabemu zadahu.
Tu sta predvsem dve pomembni razliki. Covid je nikakva bolezen v primerjavi z ostalimi proti katerimi se cepimo po programu. In cepil si se z na hitro skup zmetanim klumpom, ki vedi ga kako vpliva nate danes, jutri ali čez 1 leto. Poleg tega naj bi se s tem filal od danes do večnosti 2x letno. "Prostovoljno".Ne me...
A ti si tudi en od tistih *****, ki otrok nočejo cepit proti otroškim boleznim?
Daj no, zbudi se in ne seri...
Sramota...
Tu sta predvsem dve pomembni razliki. Covid je nikakva bolezen v primerjavi z ostalimi proti katerimi se cepimo po programu. In cepil si se z na hitro skup zmetanim klumpom, ki vedi ga kako vpliva nate danes, jutri ali čez 1 leto. Poleg tega naj bi se s tem filal od danes do večnosti 2x letno. "Prostovoljno".
To je moja odličitev in eni ste prav nadležni z vsiljevanjem vsesplošnega cepljenja. Še bolj kot kakšni anticepilci otrok.To to misliš/verjameš...
Sem v privatnem sektorju gospodarstva in cepljenje je "ali si cepljen ali te ni" varianta...
Bilo, zdaj smo vsi že dvakrat cepljeni... Vsi...
Zdaj mi pa povej - kaj je tako groznega, da se cepiš? A ti ne bo vstal? A ne boš več moški/ženska? A boš postal "privrženec sistema? Al kaj...?
Sicer pa, delaj kakor hočeš... Bo vsaj ZPIZ imel enega manj...
Moji otroci so cepljeni po programu in tudi jaz se bom cepil proti Covidu, ko bo za to možnost. Hkrati pa opozarjam na mnoge neumnosti, ki se kažejo pri uveljavljanju cepljenja.Ah, še en privrženec "ne bom se cepil, raje crknem" variante...
Pa to ni normalno... A ste res tako k*e*e*i, da ne veste, kaj je prav? Žalostno...
To je moja odličitev in eni ste prav nadležni z vsiljevanjem vsesplošnega cepljenja. Še bolj kot kakšni anticepilci otrok.
Pa še ena pomembna razlika je.Tu sta predvsem dve pomembni razliki. Covid je nikakva bolezen v primerjavi z ostalimi proti katerimi se cepimo po programu. In cepil si se z na hitro skup zmetanim klumpom, ki vedi ga kako vpliva nate danes, jutri ali čez 1 leto. Poleg tega naj bi se s tem filal od danes do večnosti 2x letno. "Prostovoljno".
Blede se ti.Halo, pa ti si ravno tako sedaj povedal, da si "anticepilec"...
Saj ni problema, ne se cepit. Uživaj, če boš lahko...
Ne pa napadat ostalih, ki smo se/se bodo cepli... Ker nas imaš za kaj? Idiote? Bebce? Privžence antikristu?...
TI vsiljuješ, ne mi...