UK - vaccinated-people-3-times-more-likely-to-die-from-delta
To kar vsem necepljenim?
Dej za spremembo glej kakšno normalno stran. Tako, kjer ločijo vsaj med različnimi cepivi. To da bi ven potegnili zaključke glede na starost(se v razpredelnicah dobro vidi, kje tiči zajec) je pa itak že nemogoče pričakovati.UK - vaccinated-people-3-times-more-likely-to-die-from-delta
Se strinjam.Kot sem napisal. Anti-vaxerji so nenadjebivi.
In počasi bo treba sprejeti ukrepe. Določit presečne datume za cepljenja, po tem presečnem datumu za COVID testiranja izvedena izven napotitve s strani zdravnika uvest davek na luksuz - 200 EUR za test, v zakonih omogočit, da po presečnem datumu, delodajalci zahtevajo redno COVID testiranje na strošek delojemalca ali cepljenje za opravljanje dela, drugače pa pač roza pildek. Na zavodu 0 pomoči za antivaxerje, odpuščene zaradi antivaxiranosti. In uvest 30% participacije za COVID19 zdravljenja za vse antivaxerje po presečnem datumu. And let the antivaxxer fun begin.
Teb se je cist odpelal.Kot sem napisal. Anti-vaxerji so nenadjebivi.
In počasi bo treba sprejeti ukrepe. Določit presečne datume za cepljenja, po tem presečnem datumu za COVID testiranja izvedena izven napotitve s strani zdravnika uvest davek na luksuz - 200 EUR za test, v zakonih omogočit, da po presečnem datumu, delodajalci zahtevajo redno COVID testiranje na strošek delojemalca ali cepljenje za opravljanje dela, drugače pa pač roza pildek. Na zavodu 0 pomoči za antivaxerje, odpuščene zaradi antivaxiranosti. In uvest 30% participacije za COVID19 zdravljenja za vse antivaxerje po presečnem datumu. And let the antivaxxer fun begin.
Zanimivo, kako bi ena skupina ljudi za dosego svojega cilja drugo skupino ljudi poslala tudi v Aušvic skozi dimnik.Kot sem napisal. Anti-vaxerji so nenadjebivi.
Ti še kar sanjaš....svašta....A zato si se cepil kljub prebolenju
In ja, doloceni prebolevniki nimamo protiteles. Tudi to ni vec uga buga.
Fašisti se kar sami kažete.Se strinjam.
Samo kdo bo prvi ugriznil v to jabolko.
Moj glas na volitvah vsekakor dobi.
To ni novica ampak taka laž da glava boli celo leto. Dej vsaj to temo malo beri no.Zelo zanimiva novica iz V. Britanije. Med okuženimi z delta varianto je smrtnost necepljenih 0,08%, smrtnost 2 krat cepljenih pa 0,69%.
da je % smrti med necepljenimi nad 50 let VIŠJI(3,89%), kot med cepljenimi(0,9%) Med mlajšimi od 50 pa imaš 0,011% za necepljene, ter 0,01% za cepljene, ozeroma 0% za 2x cepljene.
Se pravi, da ti rečeš, da je laž, je pa verodostojno. S tabo je res neki hudo narobe.To ni novica ampak taka laž da glava boli celo leto.
Nabijalec, malo višje na tej strani imaš link do tega sranja od novice in moj komentar.Se pravi, da ti rečeš, da je laž, je pa verodostojno. S tabo je res neki hudo narobe.
Potem pa še rečeš, da si sami poiščite verodostone informacije.
Neko trditev postaviš na laž tako, da navedeš vir kjer si lahko prebereš, da je trditev laž. To je sicer za tebe pretežko. Najbrž tudi tebi Android ne dela, pa ne moreš linkov limat.
Zanimivo, kako bi ena skupina ljudi za dosego svojega cilja drugo skupino ljudi poslala tudi v Aušvic skozi dimnik.
Lahko gremo pa tudi obratno, vsi pošpikani najprej na goli otok kamne zlagat dopoldne na eno stran, popoldne pa iste kamne na drugo stran. Ko jih boste zadosti časa prelagali, boste lahko zapustili otok.
Razni pacienti v stilu Ogo se potem pojavljajo na raznih roza paradah v zagovor "vsi enaki, vsi enakopravni.
Bolnik.
A nobeden ne razmišlja da morjo ponucat staro preden mu poteče rok? Tale šenk med državami izgleda kot da ga drugi ponucajo preden mi preteče rok.V manj kot 4 mesecih so uspeli razviti cepivo, za katerega se hvalijo, da ga lahko čez noč prilagodijo novim sevom. Sedaj bo pa skoraj 1 leto, od kar imamo nove seve, pa še noben ni uspel nadgraditi cepiva.