Kje sploh najdete take leve strani?
Ne resno, kaj napišete v google?
npr. kaj takega? pfizer is the most dangerous vaccine..why is pfizer so deadly?...
ni mi jasno, da jaz še nisem naletel na članke s tako vsebino, takimi šokantimi odkritji
Kje sploh najdete take leve strani?
Ne resno, kaj napišete v google?
npr. kaj takega? pfizer is the most dangerous vaccine..why is pfizer so deadly?...
ni mi jasno, da jaz še nisem naletel na članke s tako vsebino, takimi šokantimi odkritji
Pa kaj še.Ne ne, ti s svojimi besedami povzemi, kaj notri piše, in povej, kaj je v tem konkretnem primeru dramatičnega. Da vidimo, koliko sploh razumeš.
Napad je najboljša obramba.Ne ne, ti s svojimi besedami povzemi, kaj notri piše, in povej, kaj je v tem konkretnem primeru dramatičnega. Da vidimo, koliko sploh razumeš.
Res ne vem zakaj si limal ta članek?Pa kaj še.
Tako je. Tako kot si ti nehal grafe lepit, ki jih ne razumeš ...Res ne vem zakaj si limal ta članek?
Kaj si želel poudariti?
Daj bodi faca, pa povej npr kaj takega: Ta članek lepo povzame, kar sem že vseskozi poudarjal, ________________________________________________.
Počakaj, da ga bo Ytbnd prebral in ugotovil : "The negative cut-off value was Ct >45" Čista herezija.
Ytbnd bo hudo razočaran. Spoiler alert:Res ne vem zakaj si limal ta članek?
Kaj si želel poudariti?
Daj bodi faca, pa povej npr kaj takega: Ta članek lepo povzame, kar sem že vseskozi poudarjal, ________________________________________________.
Počakaj, da ga bo Ytbnd prebral in ugotovil : "The negative cut-off value was Ct >45" Čista herezija.
On day 25, our patient tested SARS-CoV-2 positive by real-time PCR (RT-PCR), with a low cycle threshold (Ct) value indicating high virus load.
Nas zanima, če je tebi jasno, kaj si prebral
Glede na citate v topicu, v ZDA le niso taki antivaxerji, da je jih je cepilo 80%.Za ZDA razmere je to tako, kot bi se v Slo hvalil z 80% v občini Hodoš, Osilnica ali Solčava.
vermont population
643,077
Če to leti name, se zmeniva takole. Ti dopolni tisti stavek, ki ti ga je napisal johan_blond, jaz bom pa na tvoj prispevek odgovoril s svojim razumevanjem članka. Pa da vidiva, kdo kaj razume.Ti je sploh jasno za kaj gre? Si sploh prebral originalni članek?
Verjetno cikaš na nenaročeno cepljenje? Če smatraš 800 od 1000 ljudi, ki so se takrat cepili, kot Celjane se močno motiš - cela Slovenija je tja drla.Glede na citate v topicu, v ZDA le niso taki antivaxerji, da je jih je cepilo 80%.
ja, vermont je 'osilnica' zda!
Osilnica danes eden=53%, dva=47%, ljudi 347. Torej cca 183 s prvim. V Celju v enem dnevu preko 1000 ljudi. Ja kje živijo ljudje - v Osilnici?
Ytbnd bo hudo razočaran. Spoiler alert:
Če bi pri nas, tako kot v ZDA, uvedli cepilno loterijo z glavnim dobitkom 1M$, bi bil tudi pri nas višji % cepljenih.Glede na citate v topicu, v ZDA le niso taki antivaxerji, da je jih je cepilo 80%.
ja, vermont je 'osilnica' zda!
Osilnica danes eden=53%, dva=47%, ljudi 347. Torej cca 183 s prvim. V Celju v enem dnevu preko 1000 ljudi. Ja kje živijo ljudje - v Osilnici?
... ampak samo če uporabljaš smartPhone s 5G ... ... kmalu te bodo medicinci na MR vprašali pri slikanju glave, če si bil z mRA cepljen ... da ti glava ne explodira v mašini ... kdo bo pa svinjarijo pucal ......magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour...
Medicines and HealthcareProductsRegulatory Agency
As pharmacovigilance data are known to be substantially under-reported, werecommend that the MHRA urgently publicises these ADR data and assists people with their ADR reporting, to facilitate full elucidation and clarification of the extent of the problem.The MHRA now has more than enough evidence on the Yellow Card system todeclare the COVID-19 vaccines unsafe for use in humans. Preparation should be made to scale up humanitarian efforts to assist those harmed by the COVID-19 vaccines and to anticipate and ameliorate medium to longer term effects. As the mechanism for harms from the vaccines appears to be similar to COVID-19itself, this includes engaging with numerous international doctors and scientists with expertise in successfully treating COVID-19.