Meni je ta gesta edino pravilna. Sam da ne bo pricurljalo pol ven, da so se špiknil s fiziološko.
Ja počakajmo par dni, dokler bo JJ tweetal in Pahor instagramal bo vse ok ... samo kaj pa če se komu kaj zgodi?!
Meni je ta gesta edino pravilna. Sam da ne bo pricurljalo pol ven, da so se špiknil s fiziološko.
Na slikah ni nikjer videti, da so se cepili z AZ. Pa Janša je po novem tudi v Civilni zaščiti? Res je pravi supermen.evo, pa so se cepili z AZ...
Slovenski politični vrh se je cepil z AstraZeneco | 24ur.com
V Sloveniji se dan po odločitvi Eme, da je cepivo AstraZenece varno in učinkovito, nadaljuje cepljenje. Prav s tem cepivom se je danes cepil tudi politični vrh, vključno s predsednikom Pahorjem in premierjem Janšo. Pahor je ob cepljenju dejal: "Danes sem se cepil, ker želim prispevati k temu...www.24ur.com
Na slikah ni nikjer videti, da so se cepili z AZ.
Pri teh javnih cepljenjih se navadno vidi tudi flaška z imenom cepiva. Tukaj pa na nobeni sliki ni sledu o čem takem.A so brizge za AZ kej drugače pofarbane
Cepivo se pripravi v naprej. Pa tudi če bi bila slikca kako filajo brizge iz flaške, bi se takoj našel en, ki bi prdnil, da so se v resnici cepili z nečem drugim
Ali pa da je s tem batch-om cepiva kaj narobe - takih stvari se ne dela. Kot da bi jih dal na isti avion.Meni je ta gesta edino pravilna. Sam da ne bo pricurljalo pol ven, da so se špiknil s fiziološko.
Pri teh javnih cepljenjih se navadno vidi tudi flaška z imenom cepiva. Tukaj pa na nobeni sliki ni sledu o čem takem.
Zanimivo, da je CVZ sploh dovolil takšno varnostno tveganje za designated survivor verjetno niso slišali . Kaj pa če se vsem štirim kaj zgodi?Ali pa da je s tem batch-om cepiva kaj narobe - takih stvari se ne dela. Kot da bi jih dal na isti avion.
Zanimivo, pa še res je. Tudi, če bi uporabili netorpirje, bi bilo OKKer se pri izdelavi uporabljajo tkiva nerojenih zarodkov - no nekaj takšnega. Samo da niso opice problem!
Korel vletiZanimivo, da je CVZ sploh dovolil takšno varnostno tveganje za designated survivor verjetno niso slišali . Kaj pa če se vsem štirim kaj zgodi?
Korel vleti
Kako da ni čakal na sputnik?
Jani Janko M. je že vedel zakaj se edini ni cepil z AZ.Zanimivo, da je CVZ sploh dovolil takšno varnostno tveganje za designated survivor verjetno niso slišali . Kaj pa če se vsem štirim kaj zgodi?
Super!Raziskovalci odkrili vzrok krvnih strdkov po cepljenju, na Danskem nov smrtni primer
Raziskovalci v Greifswaldu so potrdili, da cepivo AstraZenece v izjemno redkih primerih aktivira trombocite, ki oblikujejo strdke v možganih. Za to so že našli zdravilo, ki pa ne deluje preventivno. Iz Danske poročajo o dveh resnih zapletih po cepljenju.www.rtvslo.si