Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kje točno je tu rasizem?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kje vidiš rasizem ? kako se na ulici rešuje rasizem? hočeš povedati, kako bi ga ti reševal?
Citat:
Kadilci smo itak eni najbolj razumevajočih ljudi. Nas sploh ne moti, če kdo ne kadi.
Citat:
Na qrac mi gre, da si đanki lahko stisne heroin v gostilni, jaz pa si nesmem nažgat čika.
Citat:
Itak je 60% kadilcev.
Citat:
Na qrac mi gre, da si đanki lahko stisne heroin v gostilni, jaz pa si nesmem nažgat čika.
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Če jih ne bi vrgel za čike, bi jih pa za neki druzga, mogoče še bolj bezveznega.
A je sploh še lahko kej bolj brezveznega kot zapravit za čike...kupuješ dim, ki ga pihaš v zrak in si dokazano uničuješ pljuča...če ne druzga teh 40 EUR (kot pravi Fiatista) porabiš za benz...neki je. Pa če si kupiš kako traparijo iz Top Shopa je bolj pametno kot cigareti....
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Na qrac mi gre, da si đanki lahko stisne heroin v gostilni, jaz pa si nesmem nažgat čika.
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Uživanje ni zakonsko prepovedano. Lahko ga pa prijaviš in upaš, da ima pri sebi še kaj droge.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kje točno je tu rasizem?
Da jaz nesmem bit na javnem prostoru, ki ni bolnišnica, gledališče, knjižnica, bolnica, ali bilokatera druga "resna" ustanova,
in kadit. Da v gostilni, ki je v osnovi namenjena, da se ljudje pridejo okrepčat, pozabavat, nesmem kadit. Nesmemo
met niti svojega kadilskega kotička. Včasih je bil prostor za kadilce in nekadilce, torej so obema "rasama" dali svoj mir,
zdaj naša rasa več nima miru. Zakaj se nesme not kadit? Ker to nekatere moti. To je isto kot da bi črncem prepovedal
hodit v clube. Lahko si v klubu če ne kadiš. Lahko si v klubu če mas čez glavo cunjo da se ne vidi čna koža. Ko se ti
zlušta cigaret, pojdi ven. Ko ti pod cunjo postane vroče ali zadušljivo, pojdi ven. Zakaj nesmemo not kadit? Ker ene moti.
Zakaj črnc nesme bit v klubu? Ker ene moti.
Sem predstavil problematiko?
Glejte ljudje;
Jaz razumem da se zgledujemo za severno in zahodno evropo, nemci so pred nami 20 let. Pa nemec lahko kadi v klubu.
Mi pa nesmemo. Zakaj? Kdo bi vedel.
In na tako nehuman način (prisiljen kadit pri -15° je zame nehumano) se problematike kajenja ne rešuje.
Zakaj pa ne naredimo tak, da če koga moti dim, naj pije kafe zunaj. Itak je 60% kadilcev.
Pol pa naredimo bare samo za kadilce in samo za nekadilce. In v klubu za kadilce nebos smel bit brez cigareta.
Tako problematiko so resli nekoč v ameriki, in velja še danes, cerkev za belce in cerkev za črnce. (čeprav je ostala
navada, lahko sedaj vsi hodijo v vsako cerkev)
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Res je, vsako tele ima svoje veselje
Pač eni porabimo denar tako, drugi drugače. Kot je men neumno, da si ti vsak mesec kupil nove čevlje, tako je teb neumno, da mečem keš za cigarete. Vsakemu svoje.