CENE

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kateti operater je na hrvaškem najugodnejši za klicat in SMS jat, če si mobitelov uporabnik in kake so cene?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Pokliči 041 700 700 in vprašaj. Simple ko pasulj
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nekaj delam, pa sem mislil, da ima tukdo kako tabelo za podpiranje lenobe
grin1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Jaz pa nič ne delam.. jao :D

saj pa nisem rekel, da nič ne delaš?
confused-1.gif

Saj vem.. Želel sem samo reči, da vsak kaj dela. Razen tistih S trojan in njim podobnih..
tongue-1.gif

Aja, pa če boš že klical na mobitel še vprašaj za ceno prenosa podatkov pa napiši na forum. tenkju.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
V splošnem tele2 za klicat in sms-at. Prenos podatkov pa na T-mobile.
Sicer pa se še bolj splačat kupit kakšno predplačniško sim kartico kakšnega od hrvaških operaterjev (npr. Tele2).

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
je bla od kolegice sestrična (16let) na morju sedaj 14 dni hrvaške. Samo zadnje 3 dni ni bila na netuu, ko sem ji povedal, da to ne spada v itak. No danes preveri porabi malo čez pazi zdaj 600(!) evrov!!! Menda je klicala na mobitel in so ji rekli, da naj bi ji priznali nek popust in naj bi plačala samo nekaj čez 200 evrov, sam mislim, da nas je malo naplahtala, ker mama je bila zelo "bleda" v obraz!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zajebano je če ne veš, ker 600+ evrov za telefon za srednješolko ni prav malo, tut za marsikaterega zaposlenega je to velik znesek.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Res je...ampak nevednost te ne opravici tega... Ko prides v tujino, dobis SMS, kjer lepo pise, kaksne so cene...

20090801-b7t6y4dchwdi1a21ptt19h7jkc.jpg

Tale SMS je iz Italije... za Hrvasko pa je podobno... nisem pa ze dolgo bil tam, zato nimam nobenega takega SMSa shranjenega...

Pri Mobitelu so celo pred kratkim poslali SMS s takole vsebino:
20090801-b7h4m5qtd439jydspy1i48hci8.jpg

Verjetno je bilo prevec takih "nevednezev" ... in so preventivno raje odklopili GPRS v tujini in ce ga zelis imeti vkljucenega, moras poklicati... Potem pa ne mores reci, da nisi vedel ...

Je pa vsako leto poleti podobno sranje... in kljub temu, da ob zacetku poletne sezone mediji (TV, casopisi, spletni mediji,...) posebej opozarjajo na to, da uproaba mobilnikov v tujini ni poceni, se najde precej ljudi, ki brez skrbi uproabljajo mobilnik enako, kot ce bi bili doma...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
jst nevem folk eni vem da rabite net zarad poslovnih razlogov...sam ostali kaj vam bo net na morju....jst če grem na morje grem da se čist odklopim od vsakdanjika tko da nima dostopa do neta...in telefona ...a telefon vklopim samo ob določeni uri ko sem se doma prehodno dogovoril da vejo da bom od do dosegljiv in konec...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
16 letnica ga sigurno ni uporabljala ta posel. Saj tut sam sem šel malo na net sam to šele pri koncu dopusta pa sem vseeno dol 40 ojrov za doplačat, za skoraj nič neta.
bonk.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz net še preživim...pogledam čee se dobi kak wifi zastonj.......ampak gsm pa moram imet...ga rabim za delo.

pa še en primer ...se je ena punca ravno tako priklopila na net ,ma to v sloveniji z mobitelom....z gsmom na pc pa pol na net........klub opozorilom mobitela je bila še vedno na netu........in je prišel račun nekaj čez 400€....oče te najstnice je ponorel.....se je pol zmenil na mobitelu da bo plačal po obrokih....ma tudi hčeri je našel takoj delo da si odplača to neumnost.