1.) ne, ni velki servis, neki jermen se je strgal. Mislim, da za odmično gred, in treba tudi ventile zamenjat (samo ventili so okoli 200 EUR), ker so udarili v bat (oziroma bat v njih...)Citat:
Uporabnik vincent pravi:
čaki, čaki..menjava 'nekega' jermena!?
predvsem ga ne vozi na uradni servis! Najdi dobrega popoldanca pa bo tisti 'neki 'jermen zamenjal za 250 EUR.
Predvidevam daje šlo za veliki servis in vsi stroški ki so povezani z menjavo okoli zobatega jermena (pri popoldancu te pride veliki servis nekje 400 EUR).
Zadnji ležaj? Spet...pelji ga k popoldancu...tisto nekaj na na ostu pa vprašaj kaj je to... ker ne moreš samo colat za vsako stvar, ki jo nekdo omeni in predlaga.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Je kooorac.
Pred kratkim mi je na Renojih crknila že 3. vodna pumpa (na pol poti do naslednjega velikega servisa). Vse so bila ali orig. ali kakovosten OEM, v glavnem 100% roba, pošraufana kot se zagre.
In če ne bi imel garaže, da bi opazil lužico ali bi bil totalen trot za avtomobile, bi se vozil in vozil... dokler na zariba pumpa, preskoči jermen, se strga... kaj jaz vem. Vsaj majster je rekel, naj avto pustim tam in naj se nikar ne vozim, dokler ne zrihtajo, da ne bo bolela glava.
Za zadnjo iteracijo sem še vprašal, če imajo kakšno top shit trobo. Ne, te pumpe itak ne crkavajo. Yebemti, mogoče drugim res ne, ampak meni pa
Citat:
Uporabnik stein pravi:
1.) ne, ni velki servis, neki jermen se je strgal. Mislim, da za odmično gred, in treba tudi ventile zamenjat (samo ventili so okoli 200 EUR), ker so udarili v bat (oziroma bat v njih...)Citat:
Uporabnik vincent pravi:
čaki, čaki..menjava 'nekega' jermena!?
predvsem ga ne vozi na uradni servis! Najdi dobrega popoldanca pa bo tisti 'neki 'jermen zamenjal za 250 EUR.
Predvidevam daje šlo za veliki servis in vsi stroški ki so povezani z menjavo okoli zobatega jermena (pri popoldancu te pride veliki servis nekje 400 EUR).
Zadnji ležaj? Spet...pelji ga k popoldancu...tisto nekaj na na ostu pa vprašaj kaj je to... ker ne moreš samo colat za vsako stvar, ki jo nekdo omeni in predlaga.
2.) to je Perko tak rekel. Predrag? (bom pozneje točno povedal, kaj je hotel)