znanec si je dal nove(holywoodske zvezde varianta) zobe. Komplet zgornje in v bosni plačal 1300€. Pravi da je zelo zadovoljen!
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
Verjetno je mislil to, da pri nas moraš imeti koncesijo, če hočes dobiti denar od zavarovalnice. V tujini pa lahko greš kateromu koli.
Točno to. S tem se diskriminira zasebnike pri nas.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Morali bi dati opcijo, da se sami odločamo ali bomo imeli zobozdravstvene storitve krite ali ne, jaz sem že celo življenje pri privatnikih, državni mesarji mi še en zob niso zrihtal, kdo bo pa čakal po pol leta nanje? Raje bi imel 1€ manjšo položnico za dodatno zdravstveno..
Citat:
Unser Angebot an Sie: Unser Kunde bietet Ihnen ein sehr attraktives Gesamtpaket. Dieses beinhaltet ein ansprechendes Gehalt sowie sehr gute zusätzliche Sozialleistungen (Altersvorsorge, Kranken- und Zahnzusatzversicherung etc.).
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Morali bi dati opcijo, da se sami odločamo ali bomo imeli zobozdravstvene storitve krite ali ne, jaz sem že celo življenje pri privatnikih, državni mesarji mi še en zob niso zrihtal, kdo bo pa čakal po pol leta nanje? Raje bi imel 1€ manjšo položnico za dodatno zdravstveno..
A nebi mel raje še opcije, da tudi pri privatniku dobiš nekaj zraven? Oz. da lahko z računom od privatnika stopiš do ZZZS, ki ti povrne del stroškov?
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A nebi mel raje še opcije, da tudi pri privatniku dobiš nekaj zraven? Oz. da lahko z računom od privatnika stopiš do ZZZS, ki ti povrne del stroškov?
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
znanec si je dal nove(holywoodske zvezde varianta) zobe. Komplet zgornje in v bosni plačal 1300€. Pravi da je zelo zadovoljen!
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Že kar nekaj časa nazaj sem nekje zasledil, da so bile "nadstandardne" zobne storitve na Hrvaškem bistveno cenejše kot v Sloveniji. Ima kdo kakšne informacije iz prve roke, kako je sedaj s tem oz. ali je še tako (ker so v EU)? Konkretno me zanimajo implantati (pri nas menda v rangu 1500 EUR) in pa umetni nadomestni zobje, ki se našraufajo na zdravo korenino (ne spomnim se pravega izraza, pri nas je menda okoli 170 EUR, če je keramika).
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Zakaj pa funkcionira avtomobilsko zavarovanje? Nekako tam ne rabiš čakat na popravilo mesece in leta, res pa je, da te zavarovalnica včasih omeji in reče, da plača samo do tega zneska. Včasih katera omeji tudi izvajalce.
Zakaj kaj takega v zdravstvu ne gre?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne, ker bo isto kot je zdaj. Vezisti bodo koristili vse brezplačno in bodo takoj na vrsti, ostali se lahko slikamo. S škrbinami.
Citat:
Recimo na voljo boš imel:
a. zdravstveni dom, kjer boš plačal za plombo točno toliko, kot ti bo vrnila zavarovalnica
b. privatnika, kjer boš plačal 30 eurov
c. privatnika, kjer boš plačal 100 eurov
v vseh treh primerih, pa ti bo zavarovalnica za storitev vrnila X eurov, ki bo za vse tri primere enak.