Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Letos so zaradi krize vsi s.p. wannabe mehaniki polni, če je bila do sedaj njihovo delo sezonsko (menjave gume) in so imeli cene take zato da so pokrili ostali del leta, bodo lesto cene šle gor ker je enostavno preveilka gužva!
Kličem 15.10. če bi se dalo za avto od staršev dobit komplet platišča+gume in vsi jamrajo, da robe ni oz. jim je že zmanjkala pa da me pokličejo nazaj če bo kaj!
Mogoče ker je bilo prejšnjo dejansko nekaj snega (v primerjavi s prejšnjimi) in se folk boji. Pa že pred par dnevi so nekateri višjeležeči kraji imeli sneg, pa je. Starša sta že prejšnji teden šla menjat gume.
To so ti lite feltne originalno servisiral za 30€?
Pa če mene vprašaš so vsi servisi original, eni so pa še pooblaščeni, drugi ne.
Dejte bit mal bol konkretni, kaj se je delalo - premontaža pnevmatik iz platišč ali samo previjačenje platišč s pnevmatikami vred, so bili ventilčki menjani, centriranje, kok col felnte 13? 18? ipd.
Če ste pametni jih menjate že konec tega meseca, ker zadnji teden je obupna gužva vse povsod.
Men jih letos ne bo treba menjat, ker sem se prejšnjo zimo vozil z zimskimi in polet mam pa še 6 mm profila.
S3 ki je ena najslabših gum v dežju ima skoraj enako zavorno pot kot letna guma
Jaz bi raje videl ta vzporedni test pri 3 leta starih gumah. Nekako imam občutek, da se z leti uporabe razlika med zimskimi in letnimi gumami poleti zmanjša.
Zanimiv test.
Jaz sem dal lansko leto pri Stipiču 225€ za 4kom sava S3 185/55 R15 z montažo (letne ALU so mi dali dol, na jeklenih 15" so zamenjali letne gume z zimskimi, novi ventilčki).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.