Tocke uveljavljam za gospodinjski odjem. So jih pa res ze tudi lani maja? Ukinili za gospodinjski odjem, vendar so jih sedaj po onkretni podrazitvi nazaj uvedli.
Po telefonu mi rece, da ne morem uveljavljat tock za po izteku, trenutno veljavne akcije.
Potem sem se preselil na email komunikacijo.
Tam mi na moj citat 5. clena spp akcije drugi odgovori, da mi je prav odgovorila po telefonu. Ces da ne morem uveljavljati tocknza podaljsanje iste akcije.
Potem mu odgovorim, da se moja trenutna akcija imenuje "predani ee 10 2021" kar je drugace kot zelim uveljavljat popust (pogledal sem zadnji racun). Nova akcija se imenuje "postanite zvesti 2021"
Potem mi odgovori da lahko uveljavljam popust in me prosi za osnovne podatke. Mu jih pošljem.
Nato mi odgovori da ze imam aktiviran 20% popust od 1.1 do konca maja v akciji postanite zvesti 2021, zato mi lahko tocke vnovci na drugem MM kot zelim. Drugo merilno mesto sem ze novembra prenesel na drugega ponudnika, ocitno tega na petrolu se ne vejo konec januarja. Meni nic jasno od kdaj ta popust in kdaj sem ga dobil na osnovi cesa?
Pozenem app moj petrol. Tam vidim da imam res aktiviran popust 20%, vendar na akciji z imenom zvesti ee 2021.
Nato mu napisem mejl da v skladu s petim členom spp akcije postanite zvesti zelim vnociti 1700 tock za 15% popust v akciji Postanite zvesti 2021 na elektriko za obdobje 5 mesecev po izteku trenutne akcije "zvesti ee 2021".
Na ta mejl odgovora ni.
Je
Petrol tu se prisoten?