TČ?Mi smo na letni ravni ravno na 7 MWh - spomladi sem enkrat računal za obdobje zadnjih 12 mesecev (nimamo drugih virov energije...načeloma so, a niso v uporabi, da sem natančen).
(3 osebe v povprečju, 2 gospodinjstvi, 200 kvadratov).
TČ?Mi smo na letni ravni ravno na 7 MWh - spomladi sem enkrat računal za obdobje zadnjih 12 mesecev (nimamo drugih virov energije...načeloma so, a niso v uporabi, da sem natančen).
(3 osebe v povprečju, 2 gospodinjstvi, 200 kvadratov).
Lani 26,7MWh, letos do danes 11,2MWh
Vtipkaj v agen-rs.sisaj je napisal, da jih je 6...
question... kako bo spremenjena položnica od danes naprej. ok ,cene po kwh so znane, zanima me pa kaj je z ddv (je nižji in za katere postavke) in nekaj sem zasledila, da bo postavka OVE+SPTE pol nižja. drži ali ne.
DDV je 9,5% - viden na računu za SEPTEMBER - torej oktobra.Vtipkaj v agen-rs.si
DDV je še vedno 22%
Trošarina, omrežnina enaka
Torej počakajmo vsaj do 1. 10.Kaj piše gen-i pod obdobje IZRAČUNA, še ni obdobje DOBAVE in danes ne moreš imet obračunane dobave za ta mesec, ko je začel veljati nov DDV!
Bemumaterbogovo: v eni drugi temi kjer si bila aktivna sem vam lepil kaj se vse spremeni danes!Redni cenik električne energije za gospodinjske odjemalce – julij22 - GEN-I
Redni cenik električne energije za gospodinjske odjemalce – julij22 velja za individualno oskrbo gospodinjskih odjemalcev električne energije.gen-i.si
Samo davek mali, nic govora o drugih postavkah
Sej na kitajskem zopet rudarijoZaradi padca Bitcoina in omejitev s strani Kitajske že sedaj par milijonov računalnikov manj rudari (in cene grafičnih kartic so smešno nizke).
Enkrat septembra gre Ethereum na dokazovanje lastništva, kar utegne tudi zmanjšati porabo.
Tole bo bolj uradnoRedni cenik električne energije za gospodinjske odjemalce – julij22 - GEN-I
Redni cenik električne energije za gospodinjske odjemalce – julij22 velja za individualno oskrbo gospodinjskih odjemalcev električne energije.gen-i.si
Samo davek mali, nic govora o drugih postavkah
Daj nam prosim naredi še obračun za neko namišljeno porabo za september t.l..Bemumaterbogovo: dve strani nazaj sem vam lepil kaj se vse spremeni danes!
Jaz tudi plačujem pavšal. Zakaj bi pozimi plačeval 3x več, ker se grejem na elektriko.Kaj piše gen-i pod obdobje IZRAČUNA, še ni obdobje DOBAVE in danes ne moreš imet obračunane dobave za ta mesec, ko je začel veljati nov DDV!
PS: tudi cena ti ne štima - od danes so nove cene.
PS2: to plačuješ pavšal? Kdo danes še plačuje pavšal?
Zakaj pa si sam tega ne narediš? Saj ti je Bizi dal vse podatke.Daj nam prosim naredi še obračun za neko namišljeno porabo za september t.l..