Cene bencina pri ........

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.257
7.176
113
Še malo pa bo

Merz grobar bo dobesedno spremenil DE v ZDA, in še ploskajo mu.
Nemci so zmešani.

Hoče tudi nazaj 40 urni delovnik, višjo minimalno starost pri upokojitvi, pri zdravstvu tudi masovno spremembe na slabše.
In z Rusi bi se šel tepsti.

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
152
84
28
Ljubljana
Merz grobar bo dobesedno spremenil DE v ZDA, in še ploskajo mu.
Nemci so zmešani.

Hoče tudi nazaj 40 urni delovnik, višjo minimalno starost pri upokojitvi, pri zdravstvu tudi masovno spremembe na slabše.
In z Rusi bi se šel tepsti.
Sicer je izven konteksta teme, za kar se opravičujem, a se bom nanašal na tvoj zapis.

Ne razumem, kako gre skupaj željeno in "govorjeno". Nemci na široko in globoko pravijo, da se pripravljajo na resno vojno z Rusijo, bojda mečejo ogromne vsote denarja v vojaško industrijo (desiravno je delnica Rheinmetall-a zgrmela za skoraj 50%), ob tem pa odpirajo trgovine tudi ob nedeljah, kot si omenil višjo starostno mejo za upokojitev, 40 urni delovnik itd.
Nebi ob taki retoriki moralo biti na miljone ljudi v vojašnicah in trenirat naslednje 3-5 let, da se stepejo z Rusi?
Ali pa jaz to narobe razmišljam in je potrebno ljudi do konca "skurit" v delu, nakupovalnih centrih, starejši upokojitvi in tisti, ki "preživijo" ta ekonomski model, gredo za "kazen" spet na vzhodno fronto.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.491
9.649
113
a bi penziče poslal se tepst? če hočeš malo mlajše na treningih kloftanja, moraš penziče odpenzit, da gredo za šalter. pri tem ni treba plačevat penzij in gre lahko denar za treninge klofanja. dve muhi na en mah.

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
152
84
28
Ljubljana
a bi penziče poslal se tepst? če hočeš malo mlajše na treningih kloftanja, moraš penziče odpenzit, da gredo za šalter. pri tem ni treba plačevat penzij in gre lahko denar za treninge klofanja. dve muhi na en mah.
Če bi bilo po moje, nebi poslal nobenega tepst. In ljudi bi upokojil pri 60-tem letu starosti. Žal pa ni po mojem in verjetno imaš kar prav.