Cena vgradnje pomivalnega stroja

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ne rečem, da lahko pride do zapletov ampak v primeru, ko samo en ventil pršraufa, dve cevi in stroj noter porine, da mu plačam 50€, dream on.

Za teh 50€ mu jaz naštejem moje stroške, ko bo naredil škodo s svojo delovno obutvijo ali pa z orodjem, ki mu bo ponesreči padel po tleh.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Za teh 50€ mu jaz naštejem moje stroške, ko bo naredil škodo s svojo delovno obutvijo ali pa z orodjem, ki mu bo ponesreči padel po tleh.

smirk-1.gif

No, fino, da nisem edini, ki ga motijo te stvari.

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Lp
Odšravfal bi pult z ostalih elementov in postavil pomivalni stroj in prilagodil put (podložil), ali pa dvignil ostale elemente

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Auch...

Pri meni je bilo obratno - preveč prostora. Prepozno ugotovil, da kuhinja malenkost "visi" (v obe smeri - glej drugo sliko - razlika med špranjo ob steni in spredaj - pult je vodoraven) in je bilo treba potem malo improvizirat z zaključno stranico:

Pomivalni%20stroj%201.jpg

Pomivalni%20stroj%202.jpg

pa nimaš zdj tko?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Predrago.
smirk-1.gif

Tole je rešitev za 2 x 0,18 EUR (pač cena L profilov). Zgleda pa tudi čisto ok.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Predrago.
smirk-1.gif

Tole je rešitev za 2 x 0,18 EUR (pač cena L profilov). Zgleda pa tudi čisto ok.

je stranica furnirana?
ne vidi se dobro..
al je iveral?

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
lahko malo boljšo sliko na robovu narediš?
spoj med ploščo(stranico) in robom

al pa če se vidi da je lakirano?

Iveral je oplemenitena iverna plošča z imitacijo lesnega ali barvnega dekorja

če je pa furnirano je pa surova iverna plošča oplemenitena s furnirjem in nato zbrušena ter polakirana, ponavadi tudi masivni nalimki na robovih ali pa tudi furnir (zato se ne opazi spoja med ploščo in robovom - seveda odvisno od načina izdelave)

Nazadnje urejeno:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Uporabnik jendomen pravi:
Lp
Odšravfal bi pult z ostalih elementov in postavil pomivalni stroj in prilagodil put (podložil), ali pa dvignil ostale elemente

Ja tudi to bi bila ena varianta, samo levo od pomivalnega stroja imam vgradni štedilnik, desno pa pomivalno korito in bi bilo to tudi nekaj dela pa še nov cokel bi moraj spodaj dat delat za vse elemente. Je tako še najbolje, je kot original
evil.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Meni je računal 150€ za priklop in montažo vseh pip-tudi kuhinje, pom. stroja, pr. stroja, lijaka, WC-ja, bideja, tuša,... itd. Delal pa je pribl. 2x po 4.5 ure, torej ene 9 ur. Se mi je zdelo kar znosno.

lp, Z

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Epilog: Vodovodar (poslan prek vez) mi je kasiral 10 eur za 15 min dela.

Ostala dela, montaža kuhinjske fronte na stroj ipd je v moji domeni.

Imam še eno vprašanje.... S strojem (bosch) sem dobil nekakšno alu-ploščo cca 60x10 centi, ki bi jo naj pribil pod pult. V navodilih nič ne piše koliko od roba mora ta zadeva stat... Kako ste to rešili? Lahko kdo morda prilepi kako sliko?

Na nekem forumu sem bral da so eni dali samolepilno alu folijo namesto tega.
Hvala in lp.