Cena spletne strani

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Bi preko palca rekel 2.000€ (nepoznavalec s prakso v placevanju sovrstnih storitev
wink-1.gif
)

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Odvisno kdo ti jo naredi. Jaz sem se zajebavu s svojo pa je blo vse nad 2000€ če bi mijo delu prjatu bi tko za stroške dal 700€ ampak ko bo on mel čas...
Pol sem pa šel na elance.com, dal povpraševanje javilo se mi je okol 20 firm. Tista ki je imela najboljše reference mi je naredila stran. bili so iz Pakistana, stran me je koštala 400 $ z računom! Naredili so tko kot je bilo treba.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Bi preko palca rekel 2.000€ (nepoznavalec s prakso v placevanju sovrstnih storitev
wink-1.gif
)

Vredna pa je ravno ene 200.
smile-1.gif

En zelo povprečen template + par urc dela za copy/pastanje materialov iz word dokumentov. Če za take zadeve plačuješ 2.000 EUR, bi bilo pomoje precej alterjevcev zainteresirano za kontakt tvoje firme...
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.802
6.566
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
En zelo povprečen template + par urc dela za copy/pastanje materialov iz word dokumentov. Če za take zadeve plačuješ 2.000 EUR, bi bilo pomoje precej alterjevcev zainteresirano za kontakt tvoje firme...
grin1.gif
Glede na 1800+ podstrani (če upoštevaš vse jezikovne verzije strani) je kar par mesecev copy/pasteanja ali pa ustrezno večje število ljudi.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Glede na 1800+ podstrani (če upoštevaš vse jezikovne verzije strani) je kar par mesecev copy/pasteanja ali pa ustrezno večje število ljudi.

1800+ podstrani??

Razsvetli me, prosim.

V mojem brskalniku za katerokoli neangleško verzijo napiše tole:

Citat:
The content is being translated from the original English version. While this is being completed, we would like to give you a quick overview of the website and how it has been updated and modified from the previous version.

Vsega skupaj ima pa sajt 6 htmljev + eno print verzijo. Ne vem kje sem zgrešil ostalih 1794+...
confused-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.230
2.029
113
Emona / Carnium
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

1800+ podstrani??

Razsvetli me, prosim.

V mojem brskalniku za katerokoli neangleško verzijo napiše tole:

Citat:
The content is being translated from the original English version. While this is being completed, we would like to give you a quick overview of the website and how it has been updated and modified from the previous version.

Vsega skupaj ima pa sajt 6 htmljev + eno print verzijo. Ne vem kje sem zgrešil ostalih 1794+...
confused-1.gif

Navigacija je nekoliko "nenavadna", vendar ima stran čez 1600 indeksiranih strani, tako, da je vsebin kar dosti. der_Starke je kar dobro trofnil, vendar se takšno stran lahko naredi za manj denarja. Odvisno kako je urejeno dodajanje vsebin (lahko, jih doda lastnik) itd...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tole je tehnično vredno ravno 200 €, rečmo 4 ure dela...je pa res da te pri nas lahko upalijo za prvo marketinško raziskovo strani par k€ potem pa še izdelava par k€, stran pa ni dosti boljša ali drugačna od tega v prvem postu.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.802
6.566
113
Citat:
confused-1.gif
Nisi razumel navigacije (tudi jaz je sprva nisem).

Na levi sliki izbiraš možnosti in se stran potem razveja glede na izbrano.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
To ze pomeni da je navigacija fail.

Drugo pa, tezko se karkoli oceni, ce ne ves kaj je v backendu. Kaksen CMS, kako se navigacija dela, kaj je z dokumenti, updejti, itd...

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Navigacija je čista zmeda. 200€ ravno ni, tu je še izdelava flasha (ki je sicer nepotreben), govorec + snemalec + studio. Originalen design te tudi zna priti par 100€.