Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ooo, hvala za tole
a se da mogoče kje dobiti tudi kakšno tabelco oziroma graf z cenami plastike v zadnjih nekaj letih, skupaj s kakšnimi količinami ...
sm iskal na stat.si, vendar nikjer nisem uspel najti nobenih številk glede reciklirane plastike
Nekje dve leti nazaj je bila cena PP-ja nekje 0,8 € / kg...sedaj 1,3 € kg. Govora je o določenem tipu PP materiala...
Cene so v zadnjih dveh letih še gor nekje do 50%
Da izkoristim to temo.
Odkupuje kdo v Sloveniji PMMA (poli metil metacrilat) za reciklažo? Torej odrezke od steklenih plošč, itd. vse lepo sortirano in čisto?
Zanima me kje odkupujejo staro plastiko oznake PPE,ABS,PC,PPC,ter ostale oznake,imam tudi nekaj plastike od računalnikov
Zanima me tudi cena bakra olupljenih kablov ,kablov in aluminija ,ter železa in pločevine od računalnikov,ter cena plastike.
Moj mail: vecer. blog0@gmail.com
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.