Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Morda kdo ve kje se mi najbolj splača imeti odprt trgovalni račun, da te ne obirajo po nepotrebnem za razna nadomestila za vzdrževanje ipd.? Trenutno imam pri NLB in se mi zdi kar drago, ne vem pa kako je pri konkurenci.
jaz imam pri BKSbank.. cena vodenja računa presega letne dividende.. se že resno sprašujem ali se mi še splača imeti "certifikate". Drugih trgovanj/delnic nimam.
Bodite na tekočem glede potrošniških tem. Odločajte se preudarno, kupujte pametno. Kakovost izdelkov in storitev, pravice potrošnikov, trajnostna potrošnja ...
Sam imam tudi BKS, no dolgo mi najbrž ne bodo več srali s stroški odprl sem tudi First trade brokerja za točno določene nakupe kateri pri BKSu niso možni in ko bo čas poberem pa grem. Za male nakupe so odurno dragi. Ne vem zakaj se jim je*e za ta male.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.