Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
jp, tko z eno besedo - srečen si. Vsaj jaz sem bil, feeling kokr da nimas problemov da je vse super, ampak ne tko da bi bil vzhicen ampak cist miren in srecen =) In logicno da ko nek mladostnik zivi v eni razjahani druzini oz okolici in ma ful problemov, se sreca z opiati in problemov ni vec, pa je odvisnost tu.... zarad tega pravim da jih razumem
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Če je tako, bi toplo priporočal kakšno zaščito želodčne sluznice z zdravili, ki zavirajo izločanje kisline.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
jp, tko z eno besedo - srečen si. Vsaj jaz sem bil, feeling kokr da nimas problemov da je vse super, ampak ne tko da bi bil vzhicen ampak cist miren in srecen =) In logicno da ko nek mladostnik zivi v eni razjahani druzini oz okolici in ma ful problemov, se sreca z opiati in problemov ni vec, pa je odvisnost tu.... zarad tega pravim da jih razumem
A misli so pa "čiste"? Mislim se spomneš na probleme, samo te boli k......?
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A misli so pa "čiste"? Mislim se spomneš na probleme, samo te boli k......?