Celovški Dvori

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
jah no, cena m2 pa je le padla pod obljubljena 2 jurja. Kaj bi še rad?
Kje so "obvezna" parkirišča oziroma gataže?

Hm nisem vedel, da je vrednost kvadratnega metra balkona/terasa enaka kvadratnemu metru bivalne površine. Čeprav tukaj vidim, da to pač enačijo. Mislim tole je oprosti res bolano. Tukaj imaš praktično bivalne površine 60-70 kvadratov, otoška soba je 7 kvadratov, maš pa 30 kvadratov shrambe
hysterical-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Ja, tako pač je pri nas, kjer zakonodaja velja samo takrat, ko se spičiš. Vsak ka ima 5 min cajta je lahko nepremičninar, ne da bi si v glavo ucepil pravilnik, kako se računa bruto neto kvadraturo bivalnih površin oz. površin stanovanja.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
30 kvadratov shrambe? Kako pa to zgleda? Zakaj pa to ne bi bila soba? Ne stekam.....

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Še bolje!

Pomisli, da maš problematičnega mulca ali pa se greš Fritzla, potem rabiš veliko shrambo daleč stran.
evil.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Aha, pri nas je klet klet, shramba pa je mali prostorcek v kuhinji...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Verjetno najgrša soseska
bonk.gif

To je tko ko bloke gradi podjetje čigar direktorica je bila tajnica pri SDS
Goba še ena čist tvoja. Ja, Tovšakova je bila pri SDS ti si pa marsovc
grims-1.gif

Omg bila je pri drugi butasti stranki. Sekiraš se pa edino ti vidm.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sem se prejle peljal mimo, detonacije ze kar konkretno odmevajo iz teh "dvorov"
smile-1.gif

za_petarde_se_majo.press

kubiq

Zelenc'
22. dec 2011
2
0
1
če ne boš ti, bo pa kdo drug dobu tole...sem gledal te "luknje" pa niso tk slabe, kot je tule na forumu videt. Čist normalna stanovanja so in poskusi dobit kako dobro stanovanje za to ceno, pa boš videl, da bo stara rabljena luknja stala več... js že mal gledam na to zadevo, pa ni tk slaba..sploh pa za ta denar ne dobiš nikjer kaj boljšega. Al maš kako dobro varianto? Mene zanima, iščem neki. Pa mi je tole kr všeč. Sej bi čakal, sam ko bojo pobrali taboljše tlorise se bojim, da ne bo več te prilike.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.534
855
113
Jaz pa sem na zgornji povezavi našel prospekt , kjer pravi
Citat:
Družinam prijazno stanovanje grajeno s kvalitetnimi, klasičnimi materiali, z izvirnimi in funkcionalnimi prostorskimi rešitvami.
Nad tem obetavnim besedilom je tloris hodnika, ki je postal stanovanje. Še lepše je, da je na 117m2 stanovanjske površine stačenih 2,5 sob - torej je stanovanje primerno za 3-člansko družino - ali 5-člansko, če starša spita v kuhinji.
(Seveda, ker je del stanovanja shramba, večja kot dve otroški sobi, saj...jim je zmanjkalo zunanjih sten za okna.)
Izvirno in funkcionalno.

Greš v Fužine, tam so 80m2 stanovanja 2+2 pa še za psa ostane.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Celovški dvori so predraga poceni gradnja. Elektrofilterski pepel v betonu 'all over'. Basta!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.721
113
Danes sem naredil en girin okol teh dvorov, ker sem imel 10 min za prevedrit.

Lih tko stoji 10 komadov pred vhodi kot v fužinah, kaj to so æifurske navade al kaj? Drugje nisem nič takega še videl.

Razen v Botru
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.703
6.472
113
Citat:
Uporabnik kubiq pravi:
Pa mi je tole kr všeč. Sej bi čakal, sam ko bojo pobrali taboljše tlorise se bojim, da ne bo več te prilike.
Malo preveč očitno si navdušen.
grims-1.gif

Glede na slike so objekti v popolnem neskladju s Feng shui pravili.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik kubiq pravi:
Čist normalna stanovanja so in poskusi dobit kako dobro stanovanje za to ceno, pa boš videl, da bo stara rabljena luknja stala več...
zivim v 25 let starem kumunisticnem bloku na fuzinah, pa ni sledu o vlaznih stenah v kleti(slaba hidroziolacija). Na tv so kar nekaj takih posnetkov pokazali iz CD.
Na stenah v stanovanju nimam sledu o plesni. V CD se bojim da se bo pojavljala. To pa zato kwe tistih "20cm" izolacije je narisano v nacrtu, polozeno pa v murglah pri ga. Dimic. Ce pa se francijeve navedbe o pepelu drzijo, potem bi pa sel na ogled stanovanja z "geigerjevim" stevcem. Tega podatka ti noben "fengsu' ne bo povedal

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sem tudi sam v bloku iz leta 1980 in je vse tip top, nobene vlage-vlage, ne poslušam sosedov čez ultra tanke stene, predelne stene so iz siporeksa.....takrat je narod gradil za narod, sedaj več ali manj tajkuni gradijo za čivečji dobiček....zato je zelo težko dobiti neko dobro novejšo nepremičnino. Je pa res da je odvisno kdo je gradil...sem že v podobnih blokih videl ogromno plesni, npr. na Vrhniki, bloki so par let starejši, ob menjavi oken je vsekala ven plesen...pa slabo izolirano vse skupaj ipd. Sam sem sicer v Gradisevem bloku.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik kubiq pravi:
Čist normalna stanovanja so in poskusi dobit kako dobro stanovanje za to ceno, pa boš videl, da bo stara rabljena luknja stala več...
zivim v 25 let starem kumunisticnem bloku na fuzinah, pa ni sledu o vlaznih stenah v kleti(slaba hidroziolacija). Na tv so kar nekaj takih posnetkov pokazali iz CD.
Živiš v praktično najbolje zgrajenih blokih v LJ. Najboljše gradnje so bile nekje v obdobju '75-'85, potem je šlo pa navzdol. Bloki do konca šestdesetih pa so spet precej slabi.