Celovec nakup oblek

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
To pomeni, da ta teden ne bo nič izbire ali dobijo novo robo dosti hitro?

Pomoje bodo dal še kako robo vn, ker prejšno soboto številk M, L, XL (majce, puloverji, srajce) je ostalo zelo zelo malo. Hlače so mel pa tud samo še bl majhne številke...

Glede kartice so pa vse bolj zateženi. Krava mogoče si imel srečo ampak za kartice so pa ratal še bolj "zateženi". Tisto prjavnco za kartico dobiš tam in kartico dobiš samo, če imaš svojo firmo. Vsaj tako so nazadnje dvema kolegoma zatežil. Prodajalce imajo pa že Hrvate, Slovence in domačine...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Grem jutri dopoldan gor, pa da vidimo. Itak mi ni treba nič kupit, grem malo na izlet z boljšo polovico. Pa še tja do tistega centra v mestu bova šla.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Citat:

Glede kartice so pa vse bolj zateženi. Krava mogoče si imel srečo ampak za kartice so pa ratal še bolj "zateženi". Tisto prjavnco za kartico dobiš tam in kartico dobiš samo, če imaš svojo firmo. Vsaj tako so nazadnje dvema kolegoma zatežil. Prodajalce imajo pa že Hrvate, Slovence in domačine...

Jaz nisem nič kupoval. Le tam sem parkiral, pa sem stopil notri (misleč, da je to nekaj drugega). Potem je naša hodila gor in dol, pa ni nihče nič rekel. Meni (kot popolnoma netrgovinskemu človeku) seveda na kraj pameti ni padlo o kakšnih karticah
cool-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
To pomeni, da ta teden ne bo nič izbire ali dobijo novo robo dosti hitro?

Pomoje bodo dal še kako robo vn, ker prejšno soboto številk M, L, XL (majce, puloverji, srajce) je ostalo zelo zelo malo. Hlače so mel pa tud samo še bl majhne številke...

Z ženo sva bila včeraj gor in je bila kar solidna izbira, sva bila prijetno presenečena, ker ponavadi v outletih ne najdeta nič primernega zase. Zapravila sva 270 evrov, ker so nama bile všeč le bolj dražje stvari. Ampak glede na redne cene v lj je razlika še vedno ogromna.
Bila sva pa gor malo čez 9. uro in se je potem ob ene 11.h nabralo že precej ljudi, ki so nakupili precej, posledično ni biloveč dosti izbire.
Hvala ti Rajc za nasvet.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Pozabil povedat kaj sva kupila: žena dvoje kavbojk,jaz pa dve srajci, ene kavbojke, primerne tudi za kakšen sestanek ,in eno bolj poslovno jakno. Tako da se mi zdi kar precej ugodno.