da se 3 leta vozis po isti cest pa sprašuješ za dnevno furo 500km po sloveniji...ker? sej sem tud kje drugje se peljal... samo mi ta najbolj odgovarja... pa predvsem pokrajina mi je všeč... pač, lepo je...
da se 3 leta vozis po isti cest pa sprašuješ za dnevno furo 500km po sloveniji...ker? sej sem tud kje drugje se peljal... samo mi ta najbolj odgovarja... pa predvsem pokrajina mi je všeč... pač, lepo je...
Ne potrebujes denarnice. Imas lahko na uri kartico..itak imajo specialkarji ponavadi vsi te pametne ure.Pa denarnice ne pozabi s sabo vzet!
AndrejEnej jo ponavadi vedno pozabi....
To je ravno diagonala preko Slovenije.350km? Ta je pa malo huda Do 100-150 pa ja.
Ne vem, kje se voziš ti, jaz če grem iz KR do Izole mam levo roko skoz v luftu ... saj se razumemo, ne?
p.s. kakšen "moped" pa imaš? Tourer, enduro, naked, sport ali? Da vem, če bi se ti kdaj lahko priključil...
Sem bil zadnjič dol, pa sem molil, da te ne srečam ... uh, veš, kaka muka je it v Simonov zaliv, pa skoz čekirat, kje si ...nimam nič od kopanja ...Sej, da bi pa javil, ko si v izoli pa dal za pir to pa ne leži tvoji ohrni duši a ne?
sem prav pogledal, ob 12ih smo se peljali skozi kranj... tako da drug vikend lahko rezerviraš vreme kaže da bi znalo bit v redu za vikend...
Do Kocevja gres lahko tudi preko Vidma (zavijes pruli Rasici) in nato ves cas po stranski cesti do Kocevja. Ali pa ze prej prejo Grosuplja in nato do Zdenske vasi in Vidma isto.Včeraj popoldan sem šel takole (cca. 250 km):
kraj bivanja (10 km iz KR) - Kranj - Ljubljana - Ribnica - Kočevje - Petrina (mejni prehod s Hrvaško, Brod na Kolpi) - takoj pred mejo desno smer Osilnica (dežela Petra Klepca, tukaj je cesta sicer slabša) - Strma reber (993 m/nm, ostri ovinki) - Kočevska reka - Gotenica - (nazaj čez Ribnico) - Ljubljana - Kranj - domov
Do Kočevja je bolj tako - tako, nič posebnega, polno omejitev. Potem pa od Kočevja do mejnega prehoda super cesta. Za dinamike odlična. Nato čez prehod Strma reber pa vse do Gotenice drug super odsek z veliko ovinki (OK, v bistu sta samo 2 : levi in desni , ampak tu jih je polno, tako levih, kot desnih)
Ni to dolga tura, niti ni za cel dan, ampak je omenjena kot predlog.
p.s. pek007 dopoldan pa žal ni bilo časa, sem bil malo višje, nad 2000 m ... ampak peš
Tam kjer je bodeca zica malo tezjeLahk se v Kolpi namakaš kjer hočeš,