Celje

I

Izbrisan uporabnik #9334

V Picikatu so se menda menjali lastniki. Ravno kak mesec nazaj mi je prijatelj rekel, da je zadeva končno malce boljša kot nekoč.
Bi bilo lepo, da se poberejo. Ambient je v redu, parkirplatz OK, samo še komanda mora biti kot treba.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.753
-838
83
Citat:
Uporabnik igi pravi:
V mladosti sem bil sosed Picikata. In smo res veliko hodili tja. Bilo je dobro. Nazadnje pa kaksni dve leti nazaj popolnoma zazocaran nad postrezbo in okusi. No mene in druzbe od takrat ni bilo vec tja. Ne recem, da ni mozno, da sem naletel na "slab dan". Bom ob priliki ponovil pa da vidimo.

Diavolo. Picerija kot picerija. Pice so cisto spodobne. Pivo vecini tudi odgovarja, ceprav meni ne sede najbolj. Pa sem vseeno obcasno tam.

Stari pisker. Tu bi pa res rad slisal kaj je bilo narobe. Burgerji in stejki so precej OK. Sladice tudi. Druga pa nimajo. Se pa mal caka ko je gneca. Bi rekel, da po mesu precej odstopajo iz povprecja.

Sam pa mislim da je Stari Pisker povsem precenjen. Bil razočaran tako nad steaki kot nad burgerji.

Picikato, ponavadi kar dosti ljudi, hrana temu primerna nič posebnega. So pa sladice kar O:K.

Kdo pa je sploh lastnik Picikata? Ni bil vcasih nek košarkaš?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Trenutno (no, nazadnje, kolikor vem) sta lastnika Picikata ta dva, ki sta imela Local. Picikato je imel vzpone in padce, je pa res, da sem zadnja leta načeloma bil zadovoljen tam, kakšnih 10 let nazaj pa sploh ne.

Če kdo hoče res dobre pice, potem jih ne išče po Celju, ampak se zapelje v Griže k Verdi Verdiju.
zmaga.gif

Stari Pisker? Jaz še nisem bil razočaran, je pa tudi res, da se o njih ustvarja neka fama po SLO, na koncu pa je kdo razočaran. So boljši od večine, niso pa najboljši...

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
896
113
A v Grižah je še Verdi?
Ali se je samo lastnik menjal?

Stari pisker tudi mene ni nikoli razočaral. Mislim, da se to vidi tudi po zasedenosti oštarije.

Nazadnje urejeno:

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.753
-838
83
Zasedenost oštarije je takšen subjektiven pojem. Tudi Jurman je vedno poln o okusih pa raje ......
frown-1.gif

Sicer pa se je škoda kregat okoli okusa hrane. Vsakemu svoje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
2x bil, obakrat bilo ogabno. Enkrat jedel hamburger, drugič fish&chips. Prepojeno z oljem, okus ogaben (tudi ostalim, ki so bili z mano). Kolikor sem slišal sta jih 2 kuharja zapustila in velikokrat kar kelnarji sami morajo kaj pečt.

Če primerjam recimo s Shooters MB, Sven&Lars in Hood LJ, našteti niti iz iste galaksije niso...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
jurman je čist solidn. ne vem kaj mu fali... raj v jurmana da se dobro najem (okusno) kot nekam kjer dobiš dva fržolčka pa en kolobar klobasce okrašen...