Celje

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik slo91 pravi:
Iscem ideje kaj danes okol8 3h delati v celje. Kaj priporocate?

Greš na MOS na degustacije vina?
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.468
113
Ob kateri uri?

Sejem MOS, sprehod na grad, bowling v Tušu, ogled filma v Cineplexxu (čudež na reki Hudson, vojni psi, ...).

I

Izbrisan uporabnik #9334

Greš h kapucinarjem, sv. Cecilija, na litanije. Ob treh popoldne je ravno pravi čas za to
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.396
5.669
113
U Pizzerijo Diavola greš na dober domač pir
zmaga.gif
:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Hmm, kaj pa je narobe z Diavolom? Res že nisem bil kako leto, ampak nazadnje ni blo tako slabo kot vi zdaj pravite. Pa tud stari pisker, kaj je pa tam narobe?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.396
5.669
113
Nazadnje pizza je bila top (cca pol leta nazaj)....pivo je pa etak
cheer.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.492
847
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ko sem v pizzikatu pred leti dobil na taler pogreto lazanjo v kateri je bilo v sredici še malo ledu, sem bil tam zadnjič..Tudi pizze niso nič posebnega, za moj okus itak pretanke in preveč filane..testa skorajda ni..No mogiče je zdaj kaj drugače ampak ko se ti gostilna enkrat zameri te težko kaj prepriča, da se vrneš.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mislimm ... (saj vem, da si medtem že zvrhano doživel Celje
rolleyes-1.gif
) - pač malo Save z ambientom.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
V mladosti sem bil sosed Picikata. In smo res veliko hodili tja. Bilo je dobro. Nazadnje pa kaksni dve leti nazaj popolnoma zazocaran nad postrezbo in okusi. No mene in druzbe od takrat ni bilo vec tja. Ne recem, da ni mozno, da sem naletel na "slab dan". Bom ob priliki ponovil pa da vidimo.

Diavolo. Picerija kot picerija. Pice so cisto spodobne. Pivo vecini tudi odgovarja, ceprav meni ne sede najbolj. Pa sem vseeno obcasno tam.

Stari pisker. Tu bi pa res rad slisal kaj je bilo narobe. Burgerji in stejki so precej OK. Sladice tudi. Druga pa nimajo. Se pa mal caka ko je gneca. Bi rekel, da po mesu precej odstopajo iz povprecja.