I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To pa nisem vedel, od kod ti ta informacija?
A po drugi strani je najbrž še vedno v skladu s predpisi a ne.
To smo na Motosvetu že debatirali -o Lojzovih in originalnih Nolankah. Kompijeva (lastnik Nolanove prodajalne v Velenju) razlaga je bila - je zapisal, da recimo Louis pošlje Nolanu ''toliko in toliko čelad bi vzeli, za maksimalno takšno ceno''. In potem pač uporabijo cenejše materiale. Sicer še vedno ustrezajo predpisom, niso pa toliko kvalitetni, kot uporabljeni v Nolankah za redno prodajo. Jaz nimam razloga, da mu ne bi verjel. Če pa ima kdo voljo in možnost, pa naj primerja Lojzovo in originalno Nolanko. Mogoče pa že kje obstaja takšen test...Citat:
Uporabnik elo pravi:
alo!
v primerurecimo 103-ke "nolan for louis" gre za oskubljeno čelado, ki ni identična tisti z ostalih polic.
uporabljeni so slabši materiali, zato priporočam dodaten premislek!
l.p.
Citat:
Uporabnik reality pravi:
vem da je nekje v lj...
still, skor kr kol sem kupu je blo fuč.. pozabil sem še vanuci škornjkjer se mi je na pet podplat odlepu... Še enkrat pomoje junk roba. Zdej grem raj v Ljubljano, mal scenkam in vzamem tam robo, sicer mal draži, ampak zihr je zihr.... Pr seriski napaki šubertk po garanciji niso hoteli vizirja zamenat, ker se je lupil.......
skratka, aja pa enkrat kartico pozabu baba ni hotla pogledat kodo... tko da... če računaš benz je tam tam... Res pa je da majo včasih hude akcije...
kupu čelado in jo tudi kmalu prodal....... to je vse..
nimam dobrga mnenja, da se ti tolko stvari sfuka ni naključje... za jakno sem čakal več kot mesec, celo ******* sezono.. (zamenjali zadrgo, ki se je še zmeri zatikala)..
to je to...... pa nism neka posebna stranka.....
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
To smo na Motosvetu že debatirali -o Lojzovih in originalnih Nolankah. Kompijeva (lastnik Nolanove prodajalne v Velenju) razlaga je bila - je zapisal, da recimo Louis pošlje Nolanu ''toliko in toliko čelad bi vzeli, za maksimalno takšno ceno''. In potem pač uporabijo cenejše materiale. Sicer še vedno ustrezajo predpisom, niso pa toliko kvalitetni, kot uporabljeni v Nolankah za redno prodajo. Jaz nimam razloga, da mu ne bi verjel. Če pa ima kdo voljo in možnost, pa naj primerja Lojzovo in originalno Nolanko. Mogoče pa že kje obstaja takšen test...Citat:
Uporabnik elo pravi:
alo!
v primerurecimo 103-ke "nolan for louis" gre za oskubljeno čelado, ki ni identična tisti z ostalih polic.
uporabljeni so slabši materiali, zato priporočam dodaten premislek!
l.p.