ČEFURIJADA

mistique

Guru
16. jun 2009
13.764
1.567
113
Emona / Carnium
Nisem bil nikoli na Roštiljadi, pa tut Dragačevski sabor trubača nisem obiskal nikoli. 2001sem imel že spakirano, pa je blo treba doma ostat. Pol me pa ni več vleklo u rulju.
Bil pa sem na številnih roštiljadah in na trubah ter muzici po vlastitom izboru, npr.:

Zadnjič sem bil v klubu Cankarjevega doma na na Amiri Medunjanin z Bojanom Zulfikarpasicem. Ah meraka u večeri rane...

Tega se tut noben ni spomnu:

A ti veš kaj je staza?
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.764
1.567
113
Emona / Carnium
Ma kakšn seznam sm učer nametu sm not, joj, to bo trajal, da se spet skoncentiram, da kaj takega sestavim. Sm delu vmes in sm mel tok tabov odprtih, da sm ga ponesreč zapru...je*o ja sebe.
Ðokiæ £egenda. To je neke vrste klasika
grims-1.gif

zmaga.gif

...kad nestane, kad nestane, ja æu iz kafane...
evil.gif

Evo, mislim, da ne bo hude krvi, če se kakšen štiklc ponovi
evil.gif
Ker zdajle pa že globoko po spominu brskam...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to majstore....dober izbor..

sem pobrskal po spominu..cca 97, 98..pridem v BG na avtobusno...cca 10 ura..ob 12 sa slavije kreæe avtobus za LJ. v žepu dobrih 200 dem, ki se mi jih seveda ne nosi domov. stopim ven, cigani, trubači. pošto pesma..ajde za 50 dem svirate do 12..moze za 80..ajde, 70. pade dogovor. dam na hrbet un slovenski ruzak, zarad katerega sem bil atrakcija cel mesec..od kolen do 30cm čez glavo. in gremo..lepo pocas v hrib..cigoti zgejo..ne levo, en desno..pa 5,6 zadi. pridem pred slavijo, v hotel na limonado..uni spilajo..in tko do 12, do vrat busa..potem sem celo pot do doma spal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ej..a ta tine..je kak slovenc..al ma sam ponesreceno ime..

mam kazetu..radojka i tine, splet anrodnih pesama iz sfrj..zgeta crnega vranca kot prava janeza..mi je pa zanimiv..da juznjaki zaspilajo vse slovencke..slovenc pa tezko kolo.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.764
1.567
113
Emona / Carnium
Evo, tale je bla pa fotru huda [censored]
evil.gif

Tine Živkoviæ je rojen u Kruševcu al kje že. Lahko, da je "slovenske matere sin". A što nebi moglo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men zlo sede harmonika...sam truba..to je pa..nevarno in nepredvidljivo. lahko se zgodi urnebes. enkrat jih bom prpelal na kako zurko doma. sam moram prej sosede pripravt na..neasimiliranost

mistique

Guru
16. jun 2009
13.764
1.567
113
Emona / Carnium
Mal ambietalnih variant. Da ne rečem meraklijskih to jest ugođajnih
evil.gif

Softi, si mogoče ti pjevač od 4:40 naprej?
evil.gif

Vodite računa o vašim komšijama...evo ti nasvet softi.
A je Džinoviæ fotr od une...kaj je že...Marije Šerifoviæ?
evil.gif