Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Nič ga niso nategnili. Zakon točno opredeljuje tehnično brezhibnost vozila in predelavah na vozilu. V bistvu ga je oglobil z najmanjšo možno kaznijo ...Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
A zaradi tega avto ni izpraven, kaj pa tisti ki ga sploh nimajo. Dober so ga nategnil ni kaj
Se prav, če ti manjka radkapa avto ni ispraven
lp
Cmon, kaj pa tisti ki nimajo airbaga? Razni freaki ki avto predelujejo in dajo športen volan gor? Njih pa noben ne drka?
Sej pa ne piše nikjer, da more v avtu bit airbag, oz. delujoč airbag, kaj se tiče varnosti so predpisana svetlobna telesa,
bremze, ročna zavora, oz. to kaj na tehničnem kontrolirajo, nikjer ne testirajo airbagov.
Da meni reče da mi bo napisal kazen, ker nimam airbaga, vržem pulover čez volan; "Kak vete da ga ni?"
Mate fotoaparat, slikajte v svoje dokaze da nimam airbaga. Nikjer ne piše da nesmem vozit z prevleko čez volan.
In se skregam z njim do daske. Ko več nebi blo druga pa bi ga začel zmerjat, seveda mu nebi gledal v obraz ampak bi
se drl v telefon, ker ponovem je še kazen za žaljenje, tako da bi rekel; "Samo malo gospod policist, telefon mam,
pristavim ga na uho in se začnem dret; "Da ti j€bem mater, svinja svinjska, govedo srednješolsko, jebeni cestar,
za druga nisi ko na cesto delat, radnik navadni, poglej kak si oblečen s tole belo kapico in nenabito pihalko, v tvojem avtu ni airbagov in g. policist mi piše kazen.
Res da ne pomaga nikjer, ampak si pa malo dušo olajšaš!
Športen volan treba homologirat (čeprav je res, da se marsikdo vozi kar tako z njim), prevleke čez volan pa ne smeš met (če je kaka usnjena prevleka preko obroča volana ne težijo, če pa te policaj dobi z ono kosmato zadevo, ki je bila pred leti popularna, pa dobiš kazen). Tudi dodatno vgrajene alu stopalke so prepovedane, ampak če se policaju hudo ne zameriš ti ne bo težil.