catering ponudba

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Urban Demšar. Odličen catering ob katerem ti ne pride na misel, da bi sploh klical Jezerška etc. Dela za nekatere vodilne slovenske firme, tudi Telekom, Mobitel, razne top sprejeme itd. Sicer ima baje tudi nekakšno podružnico, menzo na Pravni fakulteti.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja... sem že delal tut zanj, pa se to ne bo več zgodilo. in tisto ni podružnica ampak njegova "baza". poleg menze, dela še cateringe, velikrat tut na fakulteti sami.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No ne vem. Večkrat sem zaužil njegove produkte, ki jih trži v cateringu in je bilo super. Takšnega mnenja je bila velika večina prisotnih ljudi. Ozadij pa ne poznam. Lahko pa ti razložiš, če je kaj fejst čudno pri njemu in bi ljudje to morali vedeti. Nenazadnje si delal zanj in poznaš vse dirty detajle - recepti, higiena itd.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Saj veš, da mora promovirati in hvaliti tiste, ki mu dajejo kruh, tako da neodvisnega menja ne pričakuj
evil.gif

varin

Zelenc'
6. jun 2009
1
0
1
Osebno imam izkušnje s tremi catering ponudniki:

Jezeršek - bilo na nivoju, kelnerji so bili malo bolj našponani
Andamea - dobra storitev, inovativen izgled hrane
Vivo - njih smo imeli samo za pijačo, dobra dekoracija

Za vse tri bi rekel, da ne moreš zgrešit, če pri njih naročiš - vsaj kar se mene tiče. (Prva dva je naša firma naročila, lani in predlani, Vivo smo imeli pa na obletnici...)

Poglej si fotogalerije... tam njbolj vidiš, kaj znajo naredit.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jaz poznam samo enega. Jože Per s.p.

Moram rečt, da so cene zelo solidne, zelo se prilagajajo in izredno dobro je za jest...

jonatan31

Zelenc'
1. sep 2010
1
0
1
Ali ima kdo izkušnje z Fonzi & Ličen catering iz Ajdovščine? Nekdo mi jih priporoča in ponudba
na njihovi spletni strani zgleda tudi kar v redu. catering Ličen

Nazadnje urejeno:

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
No če lahko še jst komentiram, je iz Velenja eno podjetje delalo pri nas za 120 Ljudi mislim, da se reče Gost podjetju odlična hrana vrhunska postrežba in še kaj priporočam.

pubi

Zelenc'
22. dec 2007
10
0
1
Če bo kdo še iskal, sem našel celo možnosti izbiranja ponudbe za catering. Sem sam iskal in skor diplomiral zraven prebiranja stotine podobnih tem, kje folk išče ponudnike itd...

Nazadnje urejeno: