Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ima mogoče kdo kakšno cifro od koga, ki opravlja catering storitve - po možnosti na primorskem, lahko pa tudi od kje drugje! za jezeršnika že vem, sem mal pregledu, sam bi rabu še koga
jz ti lahko pomagam s tem, ampak odvisno kok si prpravlen plačat. gre pa za vrhunsko kvaliteto, veliko bolše kot bi jezeršek prpravu. če te še zmeri zanima, mi piš na pm
maš mogoče v mislih tisto njegovo mercatorijado al kako se že reče? ker tisto ima jezeršek čez. sicer pa pikec vrjetno išče kvaliteto ne pa neki cheap varjanto.
npr jaz sem v tem že kar nekaj let, poznam dost ljudi ki so delali že po skoraj celi sloveniji in so zlo redki sposobni narest catering na nekem nivoju o katerem lahko pa večina samo sanja.
ja, sm vidu, da ma tudi tuš tisti catering, pa merkator, pa še neka firma vivo iz ljubljane oziroma okolice ... mercatorijado je res imel jezeršek, vendar ima merkator tudi svoj lastni catering .... bolj iščem, da vidim kdo se vse že ukvarja s tem
zdej če je v igri dovolj denarja, se da zmenit tudi za npr prihod osebja iz lj na določeno lokacijo. npr jaz sem šel delat iz lj že npr na bizeljsko, NM, mengeš...
v zadnjih cca 4letih sem v 95% delal na cateringih, ostalo v restavraciji. in ti cateringi so bli tudi izven lj. in čeprav to ni šlo za mojo firmo, lahko rečem da če je dovolj denarja v igri, potem se da vse zmenit. npr včeraj smo imel catering v mb, otvoritev leclerca.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.