Pred novim letom sem na angleškem ebayu kupil Casserole Dish (posodo s pokrovko). Baje naj bi bila iz gusa in je tudi precej težka. Ker je posoda Made in China, sem jo pred uporabo opral s toplo vodo in kisom. Čez noč sem posodo napolnil z vodo in kisom, pokrovko pa sem obrnil narobe in polžil na posodo. Naslednje jutro sem opazil, da je zgornji del pokrovke, ki je bil namočen v vodo s kisom postal mat in grob. Sicer mi je za svetleč izgled posode vseeno, ampak moti me, ker je sedaj na pokrovki precej finega rdečega prahu. To pa lahko kar hitro po pomoti pride v posodo in hrano.
Prodajalca sem kontaktiral in mu poslal nekaj fotografij. Zaenkrat mi je ponudil, da mi vrne 10% kupnine, kar pa je meni brez veze. Rad bi, da mi posodo zamenja, ali pa vsaj pokrovko. Bomo videli kako se bo zadeva razpletla.
Ker sem posodo zajjebal jaz sam, ne bom presenečen, da na moj predlog ne pristane. Zato me zanima, če kdo ve, ali bi se mogoče pokrovko dalo popraviti. Odstraniti star premaz in nekako nanesti nov premaz, oziroma karkoli že je?
Prodajalca sem kontaktiral in mu poslal nekaj fotografij. Zaenkrat mi je ponudil, da mi vrne 10% kupnine, kar pa je meni brez veze. Rad bi, da mi posodo zamenja, ali pa vsaj pokrovko. Bomo videli kako se bo zadeva razpletla.
Ker sem posodo zajjebal jaz sam, ne bom presenečen, da na moj predlog ne pristane. Zato me zanima, če kdo ve, ali bi se mogoče pokrovko dalo popraviti. Odstraniti star premaz in nekako nanesti nov premaz, oziroma karkoli že je?