Časovni zamik na pop tv in a kanalu je nazaj

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Timeshift na Pop in A je nazaj. Končno.
Danes je tudi že uradno
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Torej moje laično razmišljanje; proplus je hotel pač to preprečiti, ker so se s pomočjo tega tudi prevrtavali reklame jasno. Ravno tako so imeli oz še imajo voyo, kjer imajo svoje oddaje itd. Glede na to da jim je po ukinitvi timeshifta padla gledanost in da tudi pop plus paket ni šel v prodajo, je to bila edina logična poteza če hočejo obdržati gledalce.
Glede na današnji tempo ne bo pomembno samo aktualna gledanost ampak nasploh gledanost oddaje, nekateri pač nimajo časa gledati v živo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
A je kje kakšno uradno sporočilo zakaj so nazaj vklopili?
smile-1.gif
Sicer pa je večina uporabnikov alterja takrat napovedala hud padec gledanosti obeh programov.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Uradnega sporočila ni, vsaj takega ki bi vas zadovoljil
smile-1.gif
V glavnem verjetno je proplus ugotovil, da se enostavno ne splača tega več prepovedovat

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.311
9.518
113
EU
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Oooo
smile-1.gif

Sedaj sem se že odvadil gledati POP-a. Na SLO 1 je ostal zamik, pa sem tam gledal.
Se spomnite, ko sem kritiziral odločitev njihovega komercialnega direktorja, da je onemogočanje naprednih funkcij v današnjem času korak nazaj za konkurenco ?
Verjetno je prečital moj post. Za to odločitev bi dobil knjigo, če bi bil jaz njegov šef
10.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Uradnega sporočila ni, vsaj takega ki bi vas zadovoljil
smile-1.gif
V glavnem verjetno je proplus ugotovil, da se enostavno ne splača tega več prepovedovat

"Programske pravice, ki jih za oddajanje programskih vsebin pridobivata POP TV in Kanal A, zaenkrat operaterjem ne omogočajo uporabe obeh programov v ponudbi časovnih funkcij, zato smo, tudi na zahtevo imetnikov pravic, operaterjem tako uporabo prepovedali. Pravice, ki jih pridobivajo televizijske hiše, se praviloma nanašajo zgolj na predvajanje vsebin, ne pa tudi na njihovo nadaljnjo oz. Uporabo z zamikom. Na operaterje zato ne moremo prenesti pravic, ki jih sami nimamo."

To so zapisali ob prepovedi. Torej so sedaj uspeli pridobiti ustrezne pravice.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Timeshift na Pop in A je nazaj. Končno.
Danes je tudi že uradno
smile-1.gif

24 urni time shift je bil na voljo že pred prepovedjo - če si včeraj zamudil na POPu pogledaš jutri na A-kanalu
zmaga.gif

Če bi na moj STB priljučil data logger bi bila ta dva programa zelo nizko na lestvici - morda celo za Exodus in podobnimi, kjer se človek včasih zatipka za sekundo ali dve
grin1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Jim bodo morali plačat za ponoven vklop ter dostavit potrebno opremo, ker so jim pred časom tako rehementno in vzvišano prepovedali.