Car

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.710
7.307
113
pri taščici
Car je skuliran kar se tega tice.
Vsak kolikor ga jaz poznam.
Zna tudi ob soku viset v gostilni ;)
Saj tule smo glasni, ko pa bomo za sankom bomo pa vsi "vozniki".... ;)

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.172
3.001
113
Pa saj se družimo v eni sobi vsi skupaj, ampak se ostali malo bolj pogosto odpravljamo na WC, kamor pa seveda moraš mimo šanka... :cheer: :nazdravje:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.607
2.180
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
DNEVNI UPDATE ( bom probal dnevno posodabljati stanje, dokler se me ne naveličate):
Včeraj torej iz CIT-a na intenzivno nego, danes pa presenečenje, so me že preselili na navaden oddelek. Seveda je stvar še daleč od gotove, ampak se izboljšuje. Ne bruham , ne padam po tleh ko klada, nekaj že spravim vase za pojest, ampak mi je vse preveč. Skratka, mogoče še en teden tukaj, potem pa poskusno domov.... Hebat ga, simulant... Najbrž je nucalo, da sta Dentex in Hanzi nekaj spila na moje zdravje. Če bi čakal Aneja, bi bil do konca življenja bolan v bolnici.Nč, dost je blo, zmatran sem ko pes, ne moreš verjet, kako te bolezen izmuči. Noro....

dentex

Guru
20. sep 2007
2.783
823
113
DNEVNI UPDATE ( bom probal dnevno posodabljati stanje, dokler se me ne naveličate):
Včeraj torej iz CIT-a na intenzivno nego, danes pa presenečenje, so me že preselili na navaden oddelek. Seveda je stvar še daleč od gotove, ampak se izboljšuje. Ne bruham , ne padam po tleh ko klada, nekaj že spravim vase za pojest, ampak mi je vse preveč. Skratka, mogoče še en teden tukaj, potem pa poskusno domov.... Hebat ga, simulant... Najbrž je nucalo, da sta Dentex in Hanzi nekaj spila na moje zdravje. Če bi čakal Aneja, bi bil do konca življenja bolan v bolnici.Nč, dost je blo, zmatran sem ko pes, ne moreš verjet, kako te bolezen izmuči. Noro....
Tale padaj e je v bistvuposledica odtegnitvenega sindroma, ni panike, ti bomo nadomestni organ na prüfštant dal, razen tega, da se ti bo spahovalo po kumarah nau hudga, sem pa danes šeenkrat preveril, sva z Hanzi vzela ta prave pire ne une k jih mam zate naštimane
Bodi priden, ne delaj neumnosti, dost si nam in tvojim do danes živcev skravžljal