Verjetno je hvaležna za "bolj pozno".Upam da pr tvoji ne zamujaš preveč![]()
Nazaj na temo: CARe drži se!
Verjetno je hvaležna za "bolj pozno".Upam da pr tvoji ne zamujaš preveč![]()
Sej ima mnenje, da ga pije. Najbrž je zato tako dolgo čakal, ker so iskali jetra, ki ustrezajo mnenju. Tako, da...no worries za CarjaSamo to ni lepo, da boste vsi pili, Car pa ne sme. Malo solidarnosti![]()
Samo to ni lepo, da boste vsi pili, Car pa ne sme. Malo solidarnosti![]()
Ne boš, obljubim ... mi je Guinness na ZS sporočil, da mi ne bo treba dat za pir v Izoli. Pol lahko dam zanj tebi, ko prideš na meet ...Dolgčas v tri pm, najhujša pa je žeja. Bom zunaj nadoknadil, ampak če bo Andrejenej častil,bom še bolj žejen.
Jebat ga, tud zdej ne boste prišli na vrsto ...kriza.Dobr je k určev monitor sliki tko da bo naravnost, za pjačo ne skrbi tud mi jo še nismo dobili od AndrejEnej
Jebemu, spet so mi account heknl očitno.Ne boš, obljubim ... mi je Guinness na ZS sporočil, da mi ne bo treba dat za pir v Izoli. Pol lahko dam zanj tebi, ko prideš na meet ...
O, šit, pol še nisem iz dreka ven ..Jebemu, spet so mi account heknl očitno.![]()
Ne boš, obljubim ... mi je Guinness na ZS sporočil, da mi ne bo treba dat za pir v Izoli. Pol lahko dam zanj tebi, ko prideš na meet ...
Ja, povej kdaj se v hangarju dobimo na pivu! AndrejEnej ne bo plačal, pride pa zihr.Kaj se dogaja v Izoli? Da vem, če sem komu sosed![]()