Car

Car

POSTman
4. avg 2007
8.609
2.268
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Dejte se mal umirit, noooo. Sam da me ni par dni, je že cela štlaa.
V glavnem, sedajle sem dobil telfon v roke. Se opravičujem za napake, ampak se res švoh. Na kratko, iž cit preseljen na intenzivno, hebeno res. Vstanem iz postelje, jem sam, livijo me po sobi da se ne ubijem, izvidi katssrofa,ampak menda je to normalno po taki operaciji. Dolgčas v tri pm, najhujša pa je žeja. Bom zunaj nadoknadil, ampak če bo Andrejenej častil,bom še bolj žejen.
Printsčreena za kamelčija ne znam naredit, mogoče mi rsta slikca za Apollo. Se javim, če bom zmožen oz. se ne poslabša preveč

dentex

Guru
20. sep 2007
2.785
826
113
Dobr je k určev monitor sliki tko da bo naravnost, za pjačo ne skrbi tud mi jo še nismo dobili od AndrejEnej
mam prpravlen gin tonic, za tojo, kumare une za not dobiš ti, jest nom z Hanzi pir pil
Ko boš prseben se javi

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.465
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Car, tole je fajn prebrat, da napreduješ. Naj ti še naprej gre vsaj tako dobro, kot do sedaj. Pa upam, da ti čim prej dajo kaj takega za pod zob, da boš več švoh.
Pogumno naprej. :zmaga:

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.666
4.888
113
Ko živiš v svetu norosti, groze, hitenja, nevoščljivosti in večne človeške superiornosti v smislu "jaz sem najpametnejši, ti pa idiot". Česar je tale forum lepo ogledalo in odmev.
In ko zareže v vse to realnost in naša minljivost ter spoznanje, da si popolnoma prepuščen "superiornosti" nekoga drugega...Takrat je čas, da vsi stopijo skupaj in opaziš kanček upanja za nas ali pa smo že čisto zavozili. Mislim, da je nit dokaz, da je še upanje.

Car bo tole zvozil, ima že veliko km za sabo, družina bi jih pa rada še kaj odpeljala v prihodnosti.