Car

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.699
3.899
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
UPDATE:
To temo sem našel šele na tretji strani, kar je dobro, saj pomeni, da je bilo vse ok in tudi nisem imel nobene kontrole na Japljevi. Zadnjo sem sicer imel skoraj 3 mesece nazaj! :D
Vse pa se zna hitro spremeniti... V petek sem imel kontrolo po dolgem času, v soboto pa sem se začel počutiti slabo. Sicer nič kaj posebnega(slabost, bolečine v trebuhu, huda utrujenost...). Danes pa sem na Zvem začel dobivati čudna sporočila.... Ok, pričakoval sem redno kontrolo UZ trebuha in pri endokrinologu, presenečenje pa je MR žolčevodov in kontrola na Japljevi že drug teden. Ni ok.....:(
Car, bori se, ne odnehaj! Vse imaš v glavi... Saj bo... Brez panike... Vsi te podpiramo!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.779
2.780
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Dobil sem izvid zadnjega pregleda. S.ranje! Jetrni testi so podivjali, gamaGt kar 12.8!!! Tudi ostale stvari niso veliko boljše... V glavnem, skoraj bi me kap, ko je včeraj zazvonil telefon in se mi z druge strani predstavi: Dober dan, kličem iz UKC Ljubljana iz konzilija za transplantacijo.:eek: Obstaja sum na zožanje žolčevoda. Sicer upam, da imajo prav, ker to je najboljša opcija, vse ostale so veliko, veliko hujše. Že ta ni ok, ker je potrebno razširiti žolčevod in to vsake tri mesece, vsaj 3x na ta poseg, ki poteka skozi usta... Kot sem rekel, ostale opcije so hujše, najslabša zavrnitev organa... Bilo je prelepo, da bi dolgo trajalo...

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.090
1.305
113
Dobil sem izvid zadnjega pregleda. S.ranje! Jetrni testi so podivjali, gamaGt kar 12.8!!! Tudi ostale stvari niso veliko boljše... V glavnem, skoraj bi me kap, ko je včeraj zazvonil telefon in se mi z druge strani predstavi: Dober dan, kličem iz UKC Ljubljana iz konzilija za transplantacijo.:eek: Obstaja sum na zožanje žolčevoda. Sicer upam, da imajo prav, ker to je najboljša opcija, vse ostale so veliko, veliko hujše. Že ta ni ok, ker je potrebno razširiti žolčevod in to vsake tri mesece, vsaj 3x na ta poseg, ki poteka skozi usta... Kot sem rekel, ostale opcije so hujše, najslabša zavrnitev organa... Bilo je prelepo, da bi dolgo trajalo...
Drž se....