Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ti ne vem, po mojem je vseeno katero izmed teh dveh... na ebayju sem vzel 2 komada nb4l že ene 4 leta nazaj, ker mi je originalna zelo slabo delala. Tidve neoriginalni še vedno delata super, za obe sem pa dal mislim da 8€ s poštnino.
Originalne ne kupuj pod nobenim pogojem. Razen če ne maraš svojega denarja.
Z fejki dela čist ok. Že nekaj časa si vedno kupujem fake baterijo, ko zamenjam telefon. Ponavadi so močnejše in se obnejesejo. Tudi za DSLR-ja D90 sem si vzel fake. Dela super.
Vedno ko preberem, kako je nekdo zadovoljen s 'fake' baterijami se sprašujem, ali imam jaz tolikšno smolo, ali pa pisec srečo.
Namreč od do sedaj kupljenih ponaredkov (za Nikon4500, Olympus7070 in Sony video kamero) mi ne dela nebeden več, najhitreje je pobralo Hahnel klon za Nikonov EN-EL1... po dveh mesecih.
Sam ze nekaj casa uporabljam ponaredke.. Tudi na 7D, kjer je v bateriji vgrajen cip (itak so ga kitajci ze pogruntal) in nikoli nisem imel nobenih problemov. Delale so pa ponavadi se bolje kot original.
Poglej samo, da bo imela baterija cip. Delujejo tudi brez cipa, ampak ne bos imel informacije o napolnjenosti in stevilu postnetkov ter imeti moras drug polnilec.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.