Canon Ixus 130 IS

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Že vsaj deset let nisem imel manjšega fotoaparata kot je opečna opeka. Sedaj sem se odločil za Canona S95. Trenutno je nekje na poti iz Nemčije. Upam, da bo služil svojemu namenu.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
če je pol toliko dober, kot je bil predhodnik S90, boš dol padel.
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Muca, ni drobnega tiska, 242 plačaš, razlika se ti naloži na kartico, kupiš drug dan kruh pa mleko pa klobase.
smile-1.gif

PS:. Če pa imate v vašem koncu kakšno posebno izdajo kataloga/pogoje pa mi prosim povej da ne bom širil krive vere, namreč po tem sistemu sem kupil v Leclercu že ogromno izdelkov in vedno je bil tako. Edino kar se bojim je to da je bilo samo nekaj teh fotkičev na razpolago ker sem je res ubijalska.

Nazadnje urejeno:

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Sploh ne gledam teh katalogov, samo zanima me, ker je cena
bonk.gif
Vem, koliko je nabavna vrednost, zato sprasujem, kje je nateg. Torej placas precej vec, kot pa oglasujejo...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
bonk.gif
Vem, koliko je nabavna vrednost, zato sprasujem, kje je nateg. Torej placas precej vec, kot pa oglasujejo...

Seveda. Temu se je včasih reklo 'vezana trgovina' in je bilo prepovedano, sedaj pa ne vem, ali je še. Leclerc ti da na kartico razliko od polne cene do tiste s popustom in z njihovo kartico potem lahko kupiš kar ti paše, seveda pri njih.
Catch je v tem, da v končni fazi dajejo zelo malo popusta, ker zaslužijo pri razliki.
wink-1.gif

Velikokrat pa je takšna 'razprodaja' tudi zaradi praznjenja zalog, ko se izkaže, da je možno ceno spustiti tudi pod nabavno vrednost, ker si s prejšnjo prodajo to razliko že pokril.
Trgovina je prebrisana znanost
wink-1.gif

LP

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
V Mariboru jih je kao zmanjkalo že prvi dan akcije...me prav zanima če je sploh bil kak naprodaj
10.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Kot nekdo, ki je tudi občasni dobavitelj Leclercu vam iz prve roke povem, da velikokrat kaj prodajajo v minus (cena v katalogu s popustom) . Tehnične stvari se velikokrat splačajo kupiti pri njih, ker so cenejše kot kjerkoli drugje, zgleda da na špeceriji toliko not prinesejo. Cca. 5 let nazaj so od nas kupili prenosnik za 130.000SIT + ddv, oni so ga prodajali v katalogu za 145.000SIT...
bonk.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
bonk.gif

Glej ne razumeš kajne?
smile-1.gif
Je pa najbrž res kar sem predvidevam, da je bilo le 10 komadov v akciji...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Prodajajo izpod cene 100%. Je pa ultra super cena.

Čeprav bi se temu reklo že dumpinška cena, kar je prepovedano !!!!

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Kot nekdo, ki je tudi občasni dobavitelj Leclercu vam iz prve roke povem, da velikokrat kaj prodajajo v minus (cena v katalogu s popustom) . Tehnične stvari se velikokrat splačajo kupiti pri njih, ker so cenejše kot kjerkoli drugje, zgleda da na špeceriji toliko not prinesejo. Cca. 5 let nazaj so od nas kupili prenosnik za 130.000SIT + ddv, oni so ga prodajali v katalogu za 145.000SIT...
bonk.gif

jp, s salamami not prenesejo veliko. nakupovalni vozicki specerije nekaterih presegajo mojo mesecno miloscini pri delodajalcu
cry12bpy.gif