Citat:
Uporabnik Ira pravi:
Da ne smetim z novo temo - kako pa je z nakupom v Avstriji? Enkrat sem na forumu zasledila, da se splaca pri Majdicu oz. v spletni trgovini electronic4you, zdaj pa kljub brskanju po temah ne najdem nic informacij. Torej, kje kupiti in kaksne so vase izkusnje?
Tudi sam sem kupil ravno preko spleta pri ELECTRONIC4YOU , edina razlika med njihovo in našo ceno je bila v tem, da sem za isti denar dobil 5 letno garancijo (kakor SE ZGODI varianta od BigBanga), paket pa na dom, tako da če ti to kaj pomeni, se definitivno splača. Pa tudi garancija je EU, kar pomeni, da jo lahko uveljavljaš pri nas.
Sem kar dosti kontaktiral preko maila z njimi, preden sem se odločil za nakup in sem naletel na enega gospoda, o katerem lahko rečem samo: KAPO DOL. Odgovori so bili hitri, konkretni in tako, kot mi je odgovarjal, je na koncu tudi bilo. Pa še Slovensko se je trudil pisati - ne vem ali s pomočjo Google translate-a ali pa se je dejansko trudil
Navodila za priložen aparat so bila tudi v Slovenskem jeziku (sicer na CD-ju), tako da vse je bilo v najlepšem redu.
Seveda pa cene varirajo, kakšna stvar ima enako ceno, kot pri nas, kakšne pa so cenejše, to pred nakupom vsekakor preveri.
lp
Nazadnje urejeno: