Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ne morem rečt da sem za neko experimentiranje s temi zadevami ampk bi želel neko pomoč v obliki ki je sprejemljiva v vsakdanji uporabi.Guines@ kako ti ugotavljaš pri smoli koliko teh psihoaktivnih snovi vsebuje- THC-ja ? Z mano v bolnici je ležal človek ki je nedolgo po mojem odhodu umrl ker je imel neozdravljivi rak na hrbtenici in je jemal to smolo, po pravici povem da mu je toliko olajšalo vse skupaj da se mu je videlo da je omamljen ni toliko olajšalo bolečine da ne bi potreboval še dodatnih Dipidorol injekcij kot to da je večji del prespal, kaj drugega mu ta draga smola ni pomagala ker od vseobsežnega raka ni ozdravel.
CBD kapljice? Rabim več inf. o njih ker dejansko ne vem zakaj se gre. Moj skupek bolezni je obsežen in ravno pri letošnji zadnji hospitalizaciji so mi naredili bolnišnični farmacevti točen seznam ujemajočih se zdravil ker imam tudi okvaro ledvic.Tako da ne morem več dosti kaj preizkušati saj sem na meji še dovoljene količine vseh zdravil vključno z inzulinom.
Torej rabim nekaj več inf.
Delamo analizo vsebnosti kanabinoidov v mokri ali suhi obliki, tako da se točno ve koliko česa je notri.