Camping

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Kupujem šotor. . .
Trenutno bi ga uporabljala sama z otrokom za 7-14 dnevne počitnice na morju. tisti mali iglu za tri osebe že imam.
Sedaj bi rad nekaj večjega - 4 osebe, s stojno višino in pa da bi v primeru dežja lahko pod šotorom jedla. . .
Gledal sem : Dakota 4
ali pa: Ancona 4
ali pa: Valencia 4
ali pa: Colorado . . . .
Bolj kot gledam, manj vem.
grin1.gif

17758-icon_confused.gif

Predl leti sem kupil podoben šotor ravno v tej firmi iz Šk loke .
Šotor je odlično prestal vsa neurja in viharje ,le pri postavljanju moraš biti pazljiv ,ko vstavljaš te dve dolgi palici ,ki se napeljeta v blago od šotora.

Za 10 14 dni kampiranja na istem mestu kampu je super za selitve npr na 2 3 dni je pa malo zoprn ,ker imaš vilko dela .

Pa še to ponavadi ,ko prideš in ga postavljaš je vroče za znoret.

Sam imam namen ravno zaradi tega nabaviti enega manjšega Ferrinota .
evil.gif

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Za 10 14 dni kampiranja na istem mestu kampu je super za selitve npr na 2 3 dni je pa malo zoprn ,ker imaš vilko dela .

Pa še to ponavadi ,ko prideš in ga postavljaš je vroče za znoret.

Sam imam namen ravno zaradi tega nabaviti enega manjšega Ferrinota .
evil.gif

Podpis
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ja odvisno kaj ti več pomeni...čas postavljanja, ali udobje, ki ti ga nudi večji šotor. Sem bil z malim iglujem 14 dni, selil na 3-5 dni. Na začetku je ql, na koncu sem že popyzdeval od majhnosti. Zdaj sem velikega top peaka postavljal glih ene 5 min več kot ta malega in teh 5 min rade volje vzamem v zakup za spodobno višino, pokrit predprostor in predvsem dosti prostora
smile-1.gif
letos bo verjetno ista varjanta, selitve na 3-5 dni.
Je pa res da vedno ko prispeš kam je vroče za popyzdit
bonk.gif

leteci

Zelenc'
24. okt 2007
21
0
1
Celje
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:

Zakaj tolko dražji? Toliko boljši?
Baje je v Beljaku ena velika trgovina z camp opremo in šotori. Kdo pozna?

edino kar vem je da nič ne vem
grin1.gif

Poglej se tole: outwell.com To prodajajo tudi v beljaku ce se ne motim. Meni osebno je vsec model Minessota opcija 4 ali 6 oseb.
lp