Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam ta program ki mi snema pogovor. vendar me moti ko med pogovorom piska oz se sliši zvočni signal vsake 10 sekund? to slišim jaz in oseba na drugi strani. A se da to utišat?
Imam Rock your mobile call recorder program v katerem se sliši pisk. lahko dam samo na tišji in glasnejši pisk. ne morem ga pa ugasnit v tem programu. je pa dober program ker me na začetku vpraša če snemam pogovor. je še kakšen tak samo da se ga da utišat?
Pisk mora biti po zakonu tam, ker je snemanje prez tega nezakonit al nekaj takega. Poleg tega je tak posnetek, ki je opremljen s piskom, menda tudi dokaz, medtem, ko brez piskanja ne more biti.
Nekaj tem nižje je nekdo predlagal programček LivePVR Phone Call & Meeting Recorder . Ne vem sicer na kateri telefon je bil program naložne, piskanja se baje ne sliši.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.