Call of Duty 4 - Modern Warfare

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Jaz sem se pa zatakno s v mapi kjer moraš z stingerjem zadet helikopter.

Enostavno negre lock-on naredit :S

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
ksz...

tudi jaz imam dosti MP za danes...
smile-1.gif

mogoce kdo ve, kako si sledijo ranki? kaksna lista vseh rankov al pa kaj bi sedla
wink-1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
sm te vidu, sma skupi špilala na enem serverju
grin1.gif

@AndrejD : če ga boš gledu ne bo nardil lock-on, moreš ga met nagledanga skos, pol pa držat tipko za strelat in mu sledit ene 4 s, pol nardi lock-on in strela. Se spravi da moreš držat tipko za strelat neki časa, da ti nardi lock-on. Probi, mislim da igrca ne šteka
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
klikni zoom, ga nišani ene 3 sekunde, zacne nabijat piiiiip piiiiip piiiiiiip, pol pa samo pali, Mujo
grin1.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Meni se je pa ustavlo. Ko sem v Černobilu...Ko ubijem tistga šefa in morem pol pobegniz ko mam 20min. Ubijejo me psi na začetku. Stiskam V pa se ne zgodi nič. [censored] dogs

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
nope...jst mam še iz cajta raznih LAN partyev in od začetka COD igrce multiplayer name: Wishmaster (sam tuki ne vem če delajo barve). Sm tut registriran na DMV clientu in v raznih teamih pod tem imenom , pa ne morem si zdej neki zmišlevat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
naj mi nekdo posreduje IP serverja na katerem igrate, da še vas jaz pridem malo poklat
grin1.gif

na server se konektam preko xfire al kaj je že?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
to že ... ampak jaz bi rabil IP od enga vrei serverja pa, da je še kdo od vas gor

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Soočam se z naslednjim primerom. To je takrat ko loviš tisga sina. Pr@sec me je dol z hoštanta rukno jest ga pa morm pol lovit. Kje je tu logika. Udri po materiali. In ko naplosled pridemo v malo obsestno vasico mi ta pr@sec od jebeštrga@ pobegne. Če bi pa slučajn rusham me pa uni pr@sci pokolejo...

Kaj narediti?

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Soočam se z naslednjim primerom. To je takrat ko loviš tisga sina. Pr@sec me je dol z hoštanta rukno jest ga pa morm pol lovit. Kje je tu logika. Udri po materiali. In ko naplosled pridemo v malo obsestno vasico mi ta pr@sec od jebeštrga@ pobegne. Če bi pa slučajn rusham me pa uni pr@sci pokolejo...

Kaj narediti?

Prvo greš v ono bajto na desni in postreliš one norce za barikado, ko prideš ven te napadeta 2 psa.
Greš na drugo stran ceste in slediš 2 sovojakoma.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ka je zaj...se bomo dobil na kakae serverju alterjevci, pa se mal popokao med sabo ?

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Mene bo kap, če kmalu ne pogruntam kako končat misijo, kjer si snajperist in tistega poškodovanega snajperista privlečeš za tisti vrtiljak al kaj je že in potem čakata na helikopter.
No helikopter je zdaj 6km stran a najprej pridejo helikopterji polni podležev. Nekako sem pogruntal, da lahko preživim par sekund dlje, če enemu tangotu zamenjam svojo pištolco za brzostrelko, pa če me po kakem slučaju tist kuži ne pohrusta.

Še najdlje sem zdržal, da je bil helikopter kakih 2,7 km stran, večinoma pa me pobere pri 4km...
ne glede na to kaj počnem. Ali grem na levo stran za betonske ograje, ali na desno za električne avtomobilčke enkrat pa sem tudi poskusil iti noter med bajte. Brez uspeha.

Dejte pomagat, če ne me bo pobralo.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
ksz...ravnokar sem končal in pustil "credits" da laufa ter šel na wc....pridem nazaj pa že model že čaka z mašinko in čas se odšteva...več ne bom povedal :)) me pa zanima al je to kakšna nagradna misisja če credits do konca pogledaš al se v vsakem primeru zalaufa....

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
sicer ne vem kaj misliš ampak ok...

...ksz... Sam tti so pa nor, pr nas pride 50 € (v pač eni spletni trgovini) COD4 ...pa ne ga srat, pa ni čudn da si ga rajš dol potegnem kot pa kupim, in da crkujejo vsi....50€ za eno igrco
bonk.gif
...a se sam men zdi to mal bolano?

če bo bil špil do 30 € bi ga kupil, in priporočil prijateljem...sam to pa ne , rajš igram ukradenega in sem pirat
bonk.gif